Κύκλωμα μαστροπείας: Με βαρύ ποινικό παρελθόν και ιστορικό σε υποθέσεις μαστροπείας, χρήσης ναρκωτικών και ενδοικογενειακής βίας

Με βαρύ ποινικό παρελθόν και ιστορικό σε υποθέσεις μαστροπείας, χρήσης ναρκωτικών και ενδοικογενειακής βίας, είναι οι έξι κατηγορούμενοι για την υπόθεση trafficking με ανήλικες.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να αποκαλύψουν την δράση τους, μετά από καταγγελία συγγενικού προσώπου μιας από τις ανήλικες, που επέδειξε screenshot από ραντεβού της αδερφής της, με έναν από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση μέσω Instagram.

H συγκεκριμένη καταγγελία, είχε γίνει στο τμήμα ασφαλείας Περιστερίου, στις 31 Οκτωβρίου του 2024.

Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε πως μια 25χρονη που διέμενε στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου, «στρατολογούσε» σε μπαρ ανήλικες και τις μετέφερε σε συνεργασία με έναν 52χρονο οδηγό ταξί σε «ερωτικά ραντεβού», έναντι χρημάτων, ναρκωτικών ουσιών ή ακόμη για ένα τατουάζ.

Διάλογοι-φωτιά των ανηλίκων: «Φταίει για όλα»

Για την ευθύνη της 25χρονης κάνουν λόγο σε μεταξύ τους μηνύματα οι ανήλικες, ενώ φέρονται να βρίσκονται σε αναζήτηση επιπλέον χρημάτων.

Έτσι ξεσκεπάστηκε το κύκλωμα

Τον περασμένο Οκτώβριο η 22χρονη καταγγέλλουσα ανέφερε στις Αρχές, ότι κατόπιν ελέγχου που διενήργησε στο κινητό τηλέφωνο της 16χρονης -τότε- αδερφής της, εξαιτίας συχνών εξόδων της από το σπίτι τους και μάλιστα βραδινές ώρες, διαπίστωσε συνομιλίες της, στα social media, με έναν άντρα ο οποίος της πρότεινε συνάντηση για ερωτική συνεύρεση, έναντι αμοιβής, σε ξενοδοχείο στον Κεραμεικό, στην οποία, όπως προέκυψε από νεότερες συνομιλίες τους όντως πήγε, συνοδευόμενη από φίλη της.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, η 25χρονη «εγκέφαλος» του κυκλώματος, ιδίως από το καλοκαίρι του 2023 και έπειτα, έχοντας αναπτύξει φιλική σχέση με τουλάχιστον επτά ανήλικες 15-17 ετών τις διευκόλυνε στην εύρεση «πελατών» για πληρωμένες ερωτικές συναντήσεις, εξωθώντας τα κορίτσια στην πορνεία και μέσω του κυκλώματος ενός οδηγού ταξί και άλλων μελών του κυκλώματος, τις οδηγούσαν σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής όπου γίνοταν τα ραντεβού.

Οι ανήλικες εισέπραταν 200-400 ευρώ για τα ερωτικά ραντεβού και η 25χρονη απαιτούσε από αυτές 50-100 ευρώ ως αμοιβή.

Αμοιβή… σε ναρκωτικά

Επίσης, κάποιοι από τους «πελάτες», οι οποίοι συνευρίσκονταν με τις ανήλικες, σε συνεννόηση με την 25χρονη, παρείχαν ως αμοιβή σε αυτές, αντί χρημάτων, ναρκωτικές ουσίες και συγκεκριμένα κοκαΐνη, προς χρήση, καθώς σύμφωνα με την καταγγελία της αδελφής του ενός από τα θύματα η 25χρονη είχε εθίσει στα ναρκωτικά τα κορίτσια.

Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή, ενώ σήμερα το απόγευμα συνελήφθησαν δύο ακόμη άτομα με εντάλματα που ίσχυαν σε βάρος τους και θα οδηγηθούν και εκείνοι αρμοδίως στον εισαγγελέα.

Τι είπε στους ψυχολόγους η 17χρονη κοπέλα

Η 17χρονη σήμερα, της οποίας η αδερφή «ξεσκέπασε» το κύκλωμα, μιλώντας στους αστυνομικούς, μπροστά σε ειδικό πραγματογνώμονα, αποκάλυψε πως είχε εμπλοκή στο κύκλωμα από το καλοκαίρι του 2023.

Η 17χρονη μίλησε στους αστυνομικούς για ένα ραντεβού, στο οποίο την οδήγησαν στα Σεπόλια, μαζί με ένα ακόμη κορίτσι ηλικίας 16 ετών σήμερα, όπου έλαβαν ως αμοιβή το χρηματικό ποσό των 350 και 450 ευρώ αντιστοίχως, καταβάλλοντας ένα μέρος στην 25χρονη φερόμενο ως αρχηγό του κυκλώματος.

Σε ό,τι αφορά την 25χρονη αρχηγό του κυκλώματος, προέκυψε ότι «ιδίως από το καλοκαίρι του 2023 και έπειτα, έχοντας αναπτύξει φιλικές σχέσεις με το σύνολο των ανηλίκων, διευκόλυνε αυτές στην εύρεση “πελατών” για πληρωμένες ερωτικές συναντήσεις, εξωθώντας αυτές τοιουτοτρόπως στην πορνεία, λαμβάνοντας και μέρος των χρημάτων που αποκόμιζε κάθε ανήλικη από τη δραστηριότητα αυτή, συνήθως 50 και μέχρι 100 ευρώ, ανάλογα με τα χρήματα που εισέπρατταν οι ανήλικες, ενώ πολλές φορές τις συνόδευε η ίδια στα ραντεβού».

Η Λορέλα

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής, καμία από τις ανήλικες, δεν θέλησαν να καταθέσουν εναντίον των 4 συλληφθέντων, ενώ δυο από αυτές, είχαν εμπλακεί και στην υπόθεση μαστροπείας με πρωταγωνίστρια την «Λορέλα», που είχε αποκαλυφθεί τον Ιανουάριο στον Κολωνό.

Πηγή: https://newpost.gr/

Διαβάστε επίσης:

Η Επέτειος της 25ης Μαρτίου σε μια Νύχτα στο Μουσείο: Ένα εξαιρετικό βίντεο από τα «Ιπτάμενα Γράμματα»