Λαμία: Κανείς δεν ξεχνά τον 17χρονο Μίλτο που “έφυγε” αιφνίδια λίγες μέρες μετά την εισαγωγή του στο Πανεπιστήμιο

Ένας χρόνος πέρασε από τον αδόκητο χαμό του 17χρονου Μίλτου Μακρυγιάννη, του χαμογελαστού νέου με τα όνειρα και τη δίψα για ζωή που άφησε πέρυσι την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους, αλλά και την ευρύτερη κοινωνία της Λαμίας αναφέρει το lamiareport.gr.

Το Σάββατο 30 Ιουλίου, στις 9:00′ το πρωί, θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη του, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής, στην Ταράστα Λαμίας.

Πώς “‘εσβησε” το χαμόγελο του 17χρονου Μίλτου

Η απώλεια του 17χρονου Μίλτου Μακρυγιάννη, έπεσε σαν βόμβα βυθίζοντας στο πένθος όλη τη Λαμία πριν ένα χρόνο. Όλα συνέβησαν αιφνίδια και κανείς δεν πρόλαβε να συνειδητοποιήσει τον χαμό του παλικαριού.

Το άτυχο παιδί εισήχθη εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Λαμίας τέχοντας υποστεί σοβαρό αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο. Οι γιατροί του Νοσοκομείου Λαμίας υπερέβαλλαν εαυτό για να τον κρατήσουν αρχικά στη ζωή και να τον σταθεροποιήσουν στη ΜΕΘ, ωστόσο η κατάστασή του από την αρχή χαρακτηρίστηκε εξαιρετικά σοβαρή. Ο νεαρός πάλεψε για τέσσερις ημέρες και δυστυχώς το πρωί της Τετάρτης (4/8) κατέληξε.

Λίγες μέρες πριν είχε περάσει στη Σχολή της επιθυμίας του

Επρόκειτο για ένα εξαιρετικό παιδί που μόλις είχε πετύχει την εισαγωγή του στη Σχολή που επιθυμούσε στην Ανώτατη Εκπαίδευση και όλο το μέλλον ήταν μπροστά του με την υποστήριξη της θαυμάσιας οικογένειάς του.

Διαβάστε επίσης:

Να ξέρεις παιδί μου ο,τι κι αν συμβεί, θα είμαι πάντα εδώ…Πάντα μπορείς να επιστρέφεις στην αγκαλιά μου

Ιός Δυτικού Νείλου: Τριπλασιάστηκαν τα κρούσματα σε μια εβδομάδα – Οδηγίες προστασίας από τα κουνούπια

Στην αντεπίθεση η υπεράσπιση Πισπιρίγκου: “Της αποδίδεται κατηγορία χωρίς τρόπο δράσης. Την αδικεί”

Η Κατερίνα Στικούδη μιλά για την μητρότητα και παραδέχεται ότι “Δεν ήθελα να είχα κάνει νωρίτερα παιδί”