Αρχική InfoBaby Τοκετός Λάρισα: Τιμήθηκε η 67χρονη που έφερε στον κόσμο το εγγόνι της

Λάρισα: Τιμήθηκε η 67χρονη που έφερε στον κόσμο το εγγόνι της

Στις 20 Δεκεμβρίου 2016, η 67χρονη Αναστασία Όντου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 1,020 kg στην 31η εβδομάδα της κύησης, γράφοντας έτσι μία ακόμα σελίδα στην ιστορία της εξωσωματικής γονιμοποίησης και της παρένθετης μητρότητας στην Ελλάδα.

Οι κάτοικοι του Αμπελώνα της Λάρισας και συγχωριανοί της κυρίας Αναστασίας θέλησαν να την τιμήσουν για την καλή της πράξη σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν της, καθώς δεν έχει καταγραφεί άλλη παρόμοια περίπτωση στα ιατρικά χρονικά.

«Και σήμερα ακόμα λέω, τι έκανα και κάνουν έτσι; Δεν φτάνει ο νους μου να φανταστώ τι έκανα. Δεν σκέφτηκα καθόλου πώς θα το πάρουν οι συγγενείς και οι φίλοι. Στο χωριό υπήρχαν και αρνητικά σχόλια. Μου έλεγαν δεν είναι εύκολο, πώς θα τα βγάλεις πέρα, αλλά είπα εγώ θα το κάνω, τελείωσε! Δεν άκουσα κανέναν», εξομολογείται η ευτυχισμένη γιαγιά.

Το μωρό αμέσως μετά τη γέννησή του μπήκε στη μονάδα νεογνών της Μαιευτικής Γυναικολογικής κλινικής Γαία, όπου και παρεμένει μαζί με τους γονείς του.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.