Τριτοκοσμικές σκηνές… εν έτει 2022: Μαμά έλιωνε χιόνι για να δώσει νερό και γάλα στα παιδιά της!

«Λιώνω νερό για να δώσω στο μωρό μου»: Συγκλονίζει η μαρτυρία μαμάς από το χάος της κακοκαιρίας

Συνθήκες που θυμίζουν τριτοκοσμική χώρα βίωσαν πολλές οικογένειες, καθώς έμειναν ατελείωτες ώρες χωρίς ρεύμα μέσα στην κακοκαιρία «Ελπίδα».

Αποκλεισμένοι στα σπίτια τους με το ρεύμα κομμένο και χωρίς απάντηση από τον αρμόδιο φορέα για το πότε θα αποκαθίσταντο οι βλάβες. 

Μία μητέρα από το Πικέρμι συγκλονίζει με την κατάθεσή της το απόγευμα της Τετάρτης στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, η οποία ανέφερε ότι έλιωνε χιόνι για να ταίσει το μωρό της.

«Το μικρό αρρώστησε μέσα στο σπίτι, είναι αδιανόητο αυτό το πράγμα. Δεν έχουμε αποθέματα νερού για να φτιάξω γάλα. Έχω επικοινωνήσει με τον δήμο Ραφήνας, την Πολιτική Προστασία, την πυροσβεστική και ο ένας με στέλνει στον άλλον», ανέφερε η γυναίκα.

«Βράζουμε χιόνι στο τσουκάλι για το γάλα»

Γκαζάκι και τσουκάλι με χιόνι να βράζει για να πιουν νερό στο Πικέρμι.  Στο σκοτάδι, χωρίς θέρμανση, χωρίς νερό και με 2 μωρά που έχουν ανάγκη για φαγητό και ζέστη, αναγκάζεται να βράσει το χιόνι για να φτιάξει γάλα για τα παιδιά της.

«Δεν μπορώ να μαγειρέψω, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Έχω επικοινωνήσει με τον παιδίατρό μου, μου είπε για να πλύνω ένα μπιμπερό να λιώσω χιόνι, για να βράσω χιόνι, να πλύνω και να προμηθευτώ», σημείωσε.

Διαβάστε επίσης:

Η κορούλα του Γιώργου Λιανού στον Αγ. Δομίνικο μας έκλεψε την καρδιά! (φωτο)

Απίστευτη καταγγελία: “Το ΕΚΑΒ δεν μεταφέρει 6χρονο παιδί από τη Σύμη που έσπασε το πόδι του”

Οι έφηβοι που είναι κολλημένοι με το TikTok έχουν έλλειμμα λειτουργικής μνήμης