«Λύγισε» ο Κοργιαλάς για τον μοναχογιό του – «Ήμουν μαμά και μπαμπάς μαζί. Θα τα καταφέρει» (video)

Ο τραγουδιστής Δημήτρης Κοργιαλάς σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις “λύγισε” μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΙ “Το πρωινό μας” ερωτηθείς για τη σχέση του με τον μονάκριβο γιο του Θανάση.

Μπαμπάς και 5χρονος γιος μετά το χωρισμό από την μαμά Φωτεινή Ψυχίδου,  τα  ζούσαν μαζί οι 2 τους στην Ναύπακτο αλλά αποκάλυψε σήμερα ο καλλιτέχνης εδώ και λίγο καιρό ο μικρός έχει επιστρέψει στην μαμά στην Αθήνα και ο αποχωρισμός τους του έχει στοιχίσει.

Όπως εξομολογήθηκε με έντονη συγκίνηση  «Ο γιος μου είναι ο κόσμος μου. Ο Θανασάκης ήρθε στην Αθήνα, μένει με τη μαμά του. Η μετάβαση είναι δύσκολη, το καταλαβαίνω, αλλά είναι… Κοργιαλάκι. Θα τα καταφέρει» δήλωσε εμφανώς συγκινημένος ο τραγουδιστής.

Η επιλογή της συνεπιμέλειας για την ανατροφή του γιου τους

Για το πώς προέκυψε η μετακόμιση του γιου του από τη Ναύπακτο στην Αθήνα ο Δημήτρης Κοργιαλάς απάντησε: «Η Φωτεινή ζήτησε να έρθει το παιδί στην Αθήνα και δε μπορείς να πεις όχι στη μαμά ποτέ. Δεν είχαμε παντρευτεί με τη Φωτεινή, ούτε είχαμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης, οπότε υπάρχει συνεπιμέλεια. Πάνω απ’ όλα είναι το παιδί. Ήμουν μαμά και μπαμπάς μαζί».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να ξαναφτιάξει τη ζωή του, δημιουργώντας νέα σχέση και οικογένεια, ο Δημήτρης Κοργιαλάς ήταν κάθετος: «Δεν ξανακάνω οικογένεια, ούτε σχέση. Μία σχέση έχω, τον Θανάση. Τέλος. Λήξις».

Μπαμπάς και γιος ήταν ένα αχώριστο δίδυμο στην Ναύπακτο και απολαμβάναν κοινές δραστηριότητες

Όπως είχε παραδεχθεί σε παλιότερη συνέντευξή του ο τραγουδιστής «Ζω μόνιμα στην πατρίδα μου τη Ναύπακτο. Ήταν το πιο εύκολο πράγμα που υπάρχει στον κόσμο να φύγω από την Αθήνα και να ζήσω στη Ναύπακτο.
Το παιδί μου μεγαλώνει σε ένα σωστό περιβάλλον, είναι ελεύθερο όλη τη μέρα έξω. Αλλά κι εγώ δεν σου κρύβω ότι από το πρωί έως το βράδυ είμαι πολύ πολύ ευτυχισμένος.
Έχω την ευκολία η δουλειά μου να είναι συγκεκριμένες μέρες και ώρες. Έχω όλη την ελευθερία να μπορώ να μεγαλώσω πολύ άνετα ένα παιδί.
Αυτή τη στιγμή είμαι εγώ, αύριο μπορεί να είναι η Φωτεινή. Είμαστε πάρα πολύ καλά και ξέρουμε πολύ καλά τι κάνουμε με τα παιδιά.

Για έναν άντρα είναι λίγο δύσκολο να μεγαλώνει μόνος του ένα παιδί. Αλλά το συγκεκριμένο παιδί μοιάζει σε μένα και τη μαμά του. Αυτό με κάνει να περνάω υπέροχα.

Επίσης με τη μαμά του είμαστε πάρα πολύ καλά, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Δεν έχω νιώσει μια πίεση κάπου. Δεν του αρέσει όταν ερχόμαστε στην Αθήνα. Αλλά όταν φτάνουμε σπίτι και βλέπει τη μαμά του, ξετρελαίνεται. Αυτή τη στιγμή δεν περνάει από το μυαλό μου ούτε μία στο εκατομμύριο να ξαναφτιάξω τη ζωή μου».

Διαβάστε επίσης:

Η Σία Κοσιώνη μοιράζεται το παραμύθι που έγραψε για σχολική εργασία του γιου της – Διαβάστε το παρέα με τα παιδιά σας!

Γέφυρα σωτηρίας από αστυνομικούς για να φτάσει στο νοσοκομείο 2χρονη που πήρε υπερβολική δόση φαρμάκου

“Το Γεφύρι της Άρτας και οι Λυγερές του Κάτω Κόσμου” από 5/11 στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης