Λύστε το «Μυστήριο του Άσπαστου Αυγού» στο πασχαλινό Escape Room του Avenue

Ένα άσπαστο αυγό… Πώς είναι δυνατόν, θα πει κανείς, να μην σπάει ένα αυγό;Ναι, αυτό το «Μυστήριο του Άσπαστου Αυγού», το μεγαλύτερο πασχαλινό μυστήριο όλων των εποχών καλεί όλα τα παιδιά 4 έως 10 ετών να το λύσουν στο μοναδικό Escape Room του AVENUE  από τις 8 έως τις 15 Απριλίου 2023.

Εμείς ήμασταν οι πρώτοι που μπήκαμε στο escape room και η μικρή Ζωή μαζί με τον «δαιμόνιο» ντετέκτιβ Ηρακλή Πούν’τ’αβγό ξετύλιξε το «κουβάρι» της υπόθεσης του αυγού που δεν έχει σπάσει ποτέ.

Αυτό το άθραυστο αυγό εκτίθεται στο «Mουσείο Kαλών Tεχνών, Πασχαλινών Ηθών και Άσπαστων Αντικείμενων» δίπλα στο σπαθί του Highlander.

Λίγες μέρες πριν τα εγκαίνια του μουσείου, το αυγό εξαφανίστηκε, και στη θέση του βρέθηκε ένα τσόφλι…Τι έχει συμβεί; Tο άσπαστο αυγό έσπασε τελικά;

Καταστρώνουμε το σχέδιο δράσης μας

Η μικρή Ζωή μπήκε στον τόπο του μυστηρίου, όπου την περίμενε ο Ηρακλής Πούν’τ’αβγό και ο βοηθός του, δίνοντάς της πληροφορίες για το μυστήριο.

Μέσα από μαγικούς καθρέφτες, οι πίνακες που βρίσκονται στο χώρο «ζωντάνεψαν» μέσω κινητού μας και μάς βοήθησαν να λύσουμε το μυστήριο.

«Κλέβοντας» τη δόξα από τον Ηρακλή, η μικρή Ζωή βρήκε το αυγό, το τοποθέτησε στο Αυγοdisplay και δέχθηκε τα θερμά συγχαρητήρια του ντέτεκτιβ.

Στην έξοδο την περίμενε μία φανταστική έκπληξη: Ένα πασχαλινό αυγό OSCAR! Και φυσικά έφυγε κατενθουσιασμένη!

Ένα escape room που δεν μοιάζει με κανένα άλλο

Αν τα πιτσιρίκια σας αγαπούν τα «δωμάτια απόδρασης», τους γρίφους και την περιπέτεια, σίγουρα θα λατρέψουν το πασχαλινό escape room του Avenue, που δεν μοιάζει με κανένα.

Με την κλασική μακριά του καπαρντίνα και τον καρό μπερέ του,  τον ρόλο του Ηρακλή Που’ν’τ αβγό υποδύεται ο αγαπημένος και πολυτάλαντος ηθοποιός, τραγουδιστής και συγγραφέας Γιάννης Χατζηγεωργίου, ο οποίος έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό.

Τόσο ως ολόγραμμα, όσο και ολοζώντανος, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου θα καλωσορίζει τους μικρούς ντετέκτιβ στο AVENUE, μέσα στο φαντασμαγορικό escape room, προκειμένου να τους βοηθήσει να βρουν την άκρη του νήματος.

Μοναδικά εφέ, φωτισμοί, lazer, καπνοί και εικόνες που ζωνταντεύουν μαγικά συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό που θα απολαύσουν φέτος του Πάσχα οι μικροί επισκέπτες του AVENUE!

Και φυσικά, όλα αυτά τα high-tech επιτεύγματα, δεν θα μπορούσαν να έχουν γίνει πραγματικότητα χωρίς την συνεργασία με την εταιρεία Bobos Club Children Entertainment και την νεοσύστατη εταιρεία FFP Group, που δραστηριοποιείται στο χώρο της προβολής μέσω επαυξημένης πραγματικότητας, 3D περιεχομένου και ολογραμμάτων.

Μη χάσετε το πρώτο και πιο συναρπαστικό escape room για παιδιά, στο αγαπημένο Εμπορικό Κέντρο AVENUE!

  • Φωτογραφίες: Χρήστος Κωνσταντινόπουλος – [email protected]

Διαβάστε επίσης

Νονοί, μαζί με τη λαμπάδα, χαρίστε στα παιδιά και βιβλία!

Γαρίδες σουβλάκι με σάλτσα λεμονιού