Μαγισσόπουλα VS Κοροναϊού: Η Πολύχρωμη Σπείρα καλεί τα παιδιά στο πιο απίθανο διαδραστικό online παιχνίδι!

Την Πολύχρωμη Σπείρα λογικά τη γνωρίζετε ήδη. Πρόκειται για μια εξαιρετική ομάδα έμπειρων παιδαγωγών, εμψυχωτών και καλλιτεχνών, η οποία τα τελευταία 14 χρόνια πραγματοποιεί μοναδικές εκδηλώσεις κάθε μεγέθους, σε κάθε χώρο, με κάθε αφορμή και με επίκεντρο πάντα το ΠΑΙΔΙ! Αν δεν έχει τύχει να τους απολαύσετε σε κάποιο παιδικό πάρτι, τους έχετε σίγουρα «πετύχει» να ψυχαγωγούν τα παιδιά με τα πιο απίθανα παιχνίδια σε κάποιο μεγάλο εμπορικό κέντρο.

Η ομάδα αυτή εγγυάται την παιδική διασκέδαση, όμως ακόμα και αυτή τους τελευταίους μήνες έχει μπει σε… καραντίνα, με αποτέλεσμα στα παιδιά να λείπει πραγματικά το παιχνίδι με άλλους συνομηλίκους τους.

Τι σκέφτηκαν, λοιπόν, οι υπεύθυνοι της ομάδας, για να μη χάσουν τα παιδιά το κέφι και την χαρά τους; Να προσαρμοστούν στις νέες αυτές συνθήκες και να δημιουργήσουν ένα νέο, πρωτότυπο, ασφαλές και διαδραστικό παιχνίδι που τα παιδιά θα μπορούν να παίξουν από το σπίτι μαζί με άλλα παιδιά, μέσα από τις οθόνες τους!

Ο λόγος για το «Μαγισσόπουλα VS Κοροναϊού»! Ένα πρωτοποριακό online διαδραστικό πρόγραμμα για παιδιά, που πραγματοποιείται μέσω Zoom δύο απογεύματα την εβδομάδα, με διάρκεια 45-60 λεπτά περίπου και στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν έως 7-8 παιδιά ηλικίας από 5 έως 7 ετών!

Η πλοκή!

Με τη βοήθεια του έμπειρου ανιματέρ που θα δίνει στα παιδιά οδηγίες και μερικά «αντικείμενα» που θα έχουν δώσει από πριν (και αφού έχουν ενημερωθεί) οι γονείς, τα παιδιά μεταμορφώνονται σε μαγισσόπουλα, κατασκευάζουν τη δική τους μαγική σκούπα από καθημερινά υλικά, ταξιδεύουν νοερά σε αγαπημένα μέρη, μαθαίνουν τρόπους προστασίας απέναντι στο κορωνοϊό και ξεδίνουν με παιχνίδι. Τέλος χορεύουν το ξόρκι τους και στέλνουν τη θετική τους ενέργεια για να βοηθήσουν όλη την ανθρωπότητα να πλημμυρίσει από υγεία!

(Για παιδιά 5-7 ετών – Μέγιστη συμμετοχή 7-8 παιδιά – Διάρκεια 45 -60 λεπτά περίπου)

Για τη συμμετοχή των παιδιών, αρκεί οι γονείς να συμπληρώσουν την φόρμα https://forms.gle/4QnKvLkDWyLkAXRn7.

Στην συνέχεια θα ενημερωθούν με mail από την Πολύχρωμη Σπείρα για τα απλά υλικά και τον εξοπλισμό που θα χρειαστεί να έχετε σπίτι καθώς και τους κωδικούς για την σύνδεσή σας στο Zoom.

Το κόστος συμμετοχής στο παιχνίδι είναι 12 ευρώ!

Δωρεάν παιχνίδι για 7 τυχερούς αναγνώστες του Infokids!

Ειδικά για τα παιδιά των αναγνωστών του Infokids.gr η Πολύχρωμη Σπείρα έχει ένα ξεχωριστό δώρο: Οι 7 πρώτοι που θα δηλώσετε συμμετοχή μέσω της Φόρμας γράφοντας τη λέξη INFOKIDS στη θέση “Εκπτωτικός Κωδικός”, έχουν δικαίωμα συμμετοχής του παιδιού τους σε ένα απίθανο, διαδραστικό δωρεάν παιχνίδι «Μαγισσόπουλα VS Κοροναϊού»!

Δηλώστε συμμετοχή και η ομάδα Πολύχρωμη Σπείρα θα σας ενημερώσει για τις λεπτομέρειες.