“Μαλένα, Ίριδα, Τζωρτζίνα, αναπαυθείτε ήρεμα στην αγκαλιά της πραγματικής σας μανούλας…της Παναγίας”

Τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα συγκινητικό και άκρως συγκλονιστικό χειρόγραφο μήνυμα που έχουν αφήσει στο μνήμα των 3 αδικοχαμένων αδερφών στο νεκροταφείο των Συχαινών, της 3.5 ετών Μαλένας, της 6.5 μηνών Ίριδας και της 9χρονης Τζωρτζίνας. 

Συγκλονισμένοι γείτονες, φίλοι και απλοί πολίτες της Πάτρας σπεύδουν στο σημείο για να τιμήσουν την μνήμη των 3 αγγελουδιών που “‘εφυγαν” με τραγικό τρόπο από τη ζωή.

Το συγκινητικό μήνυμα για τα 3 αδερφάκια

Ένα από τα σημειώματα που ξεχωρίζει είναι αυτό που αποκάλυψε η τοπική ιστοσελίδα flamis.gr. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε αυτό “Απολαύστε την αγκαλιά της πραγματικής σας μανούλας, της Παναγίας! Κοιμηθείτε γαλήνια, μικρά αγγελουδάκια”.

Παιχνίδια και λουλούδια για τα 3 αδερφάκια και στο σπίτι τους

Η εξώπορτα του σπιτιού της οδού Μπιζανίου, όπως αποτυπώνεται στις σχετικές εικόνες, έχει γεμίσει από αρκουδάκια, τριαντάφυλλα, καντηλάκια, εικόνες, κεριά, πολύχρωμα μπαλόνια και αφιερώματα, προς τα τρία αγγελούδια.

Η γνωστοποίηση της υπόθεσης του θανάτων των τριών μικρών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, είχε συγκλονίσει από την πρώτη στιγμή το πανελλήνιο. από την ημέρα της σύλληψη της 33χρονης μητέρας για το θάνατο του ενός εξ αυτών, της 9χρονης Τζωρτζίνας, ο κόσμος δεν έχει σταματήσει να συρρέει στην γειτονιά, προκειμένου να εκφράσει τον θρήνο του με επιστολές που αφήνει στο σημείο, τιμώντας την μνήμη τους.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Διαβάστε επίσης:

“Αν γλιτώσει το παιδί….”: Παιδιά με καρκίνο από την Ουκρανία έρχονται για νοσηλεία στην Ελλάδα

“Αν αποδειχθεί ότι η Ρούλα χορήγησε κεταμίνη στο παιδί θα τη σκοτώσω”: Η αδερφή της Δήμητρα ξεσπά

Σοκαρισμένοι οι συμμαθητές της Τζωρτζίνας – Ψυχολόγος στην τάξη – Θλίψη για το άδικο τέλος της μικρής