Μαραντίνης: “Τα παιδιά είπαν θέλουμε να βλέπουμε ίσες μέρες τη μαμά και τον μπαμπά” (video)

Στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένος ο Θοδωρής Μαραντίνης ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο διαζύγιο του από την Σίσσυ Χρηστίδου αλλά και τον τρόπο που το διαχειρίστηκαν σε σχέση με τα παιδιά τους τον 14χρονο Φίλιππο – Ραφαήλ και τον 9χρονο Μιχαήλ-Άγγελο.

«Εξ΄αρχής δεν ήμουν μπαμπάς του Σαββατοκύριακου. Αυτό συνέβαινε έτσι κι αλλιώς και μέσα στον γάμο. Ήμασταν δυο άνθρωποι που δούλευαν πολύ και είχαν ωράρια περίεργα και υπήρχαν φορές που θα είχα εγώ τα παιδιά όλη τη μέρα ή και δύο μέρες. Αντίστοιχα, όταν έφευγα και η μαμά τους», είπε αρχικά ο frontman του συγκροτήματος Onirama.

«Αυτό ήταν κάτι που είχε στηθεί από την αρχή. Θέλει αρχικά διάθεση, γιατί όταν έρχονται τα παιδιά είναι δύσκολη η συνεννόηση. Είναι μεγάλη η αλλαγή», συμπλήρωσε o Θοδωρής Μαραντίνης.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, εκείνος και η παρουσιάστρια προτίμησαν να μιλήσουν πρώτοι στα παιδιά τους σχετικά με αυτή τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους, παρά να το μάθουν από τα δημοσιεύματα.

«Τα παιδιά είπαν ότι θέλουμε να βλέπουμε ίσες μέρες τη μαμά και ίσες μέρες τον μπαμπά. Από μόνο του αυτό σου δείχνει ότι κάτι έχεις κάνει και θα ήταν τρομερά εγωιστικό και λάθος, αν προσπαθούσαμε να το αλλάξουμε όλο αυτό», ανέφερε και πρόσθεσε: «Και οι δύο γονείς τους βρίσκονται σε μία προσωρινή δημοσιότητα, όπως τη λέω εγώ και πολλές φορές μπορεί κάποιος να ασχοληθεί μαζί μας, αλλά αυτό είναι κάτι που από πολύ νωρίς το είπαμε στα παιδιά και τους μιλήσαμε για αυτό».

«Καλός μπαμπάς ή μαμά δεν ξέρω αν υπάρχει»

Ακόμα, ο Θοδωρής Μαραντίνης έκανε μια ειλιρινή τοποθέτηση στον Φώτη Σεργουλόπουλο και στη Τζένη Μελιτά: «Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να βλέπεις τα λάθη σου και να προσπαθείς να τα αλλάξεις. Καλός μπαμπάς ή μαμά δεν ξέρω αν υπάρχει».

Διαβάστε επίσης:

Οι κραυγές των λύκων στα πρώτα χιόνια – To εντυπωσιακό βίντεο από τον «Αρκτούρο»

Θεσσαλονίκη: O 17χρονος Παναγιώτης έγινε δεκτός στο κορυφαίο πανεπιστήμιο Cambridge της Μ. Βρετανίας

ΕΟΦ: Ανακαλούνται ΟΛΕΣ οι παρτίδες γνωστού καλλυντικού – Δείτε για ποιο πρόκειται