“Μας έλεγαν γιατί δεν το ρίχνουμε -6 μηνών σήμερα είναι γεμάτος ζωή!”: Ο Ιωάννης Ιάκωβος αποδεικνύει τη δύναμη πίστης και επιστήμης

“Μας έλεγαν γιατί δεν το ρίχνουμε -6 μηνών σήμερα είναι γεμάτος ζωή!”: Ο Ιωάννης Ιάκωβος αποδεικνύει τη δύναμη πίστης και επιστήμης

Η οικογένεια Μπενίση, από την Χαλκίδα, είναι από αυτές που γνωρίσαμε πριν από 3 περίπου χρόνια, με την περιπέτεια υγείας του παιδιού της, και βάλαμε στην καρδιά μας από τότε για την απίστευτη ψυχική της δύναμη.

Η οικογένεια έχει τρία μικρά παιδιά. Όταν το δεύτερο από αυτά, η γλυκιά Άννα-Ιωάννα, διαγνώστηκε με νωτιαία μυϊκή ατροφία τύπου Ι, η οικογένεια χρειάστηκε να δώσει αγώνα, προκειμένου να λάβει η μικρή τη σωτήρια θεραπεία που θα την κρατούσε στη ζωή. Αυτή τη στιγμή, η μικρούλα δυσκολεύεται ακόμα να σταθεί στα πόδια της, όμως καταφέρνει να είναι σε μεγάλο βαθμό αυτόνομη. Και η προσπάθειά της, με τους γονείς και τους γιατρούς στο πλευρό της, δεν σταματά!

Πριν από 6μιση περίπου μήνες, ένα νέο μέλος μπήκε στην οικογένεια. Η μαμά του ήταν ακόμα έγκυος, όταν οι εξετάσεις έδειξαν, ότι και ο μικρούλης θα γεννιόταν με το ίδιο γονίδιο, οπως η αδερφούλα του Άννα-Ιωάννα. Το σοκ για την οικογένεια ήταν μεγάλο. Η πίστη της, όμως, μεγαλύτερη. Παρά τον αρνητισμό που έλαβαν από πολλούς, ακόμα και από γιατρούς, οι οποίοι συμβούλευσαν το ζευγάρι ακόμα και να τερματίσει την κύηση, ο Δημήτρης και η Τέτα δεν είχαν σκοπό να το βάλουν κάτω.

Η επιστημονική ομάδα που έχουν εμπιστευτεί ήταν σαφής: Όσο νωρίτερα μετά τη γέννησή του λάμβανε ο Ιωάννης Ιάκωβος τη σωτήρια θεραπεία, τόσο πιο πολλές πιθανότητες θα είχε να ζήσει μια κανονική ζωή. Παρά τα γραφειοκρατικά εμπόδια, την θεραπεία κατάφερε τελικά να τη λάβει στις 27 ημέρες μετά τη γέννησή του. Αναρωτιέστε πώς είναι ο μικρούλης σήμερα;

Οι αναρτήσεις των γονιων του τα λένε όλα

“Ιωάννης Ιάκωβος
6 μισή μηνών Sma τύπος 1
Μια μέρα πριν την γονιδιακή σωτήρια θεραπεία για το παιδί μας μια παιδίατρος του Παίδων ειχε το θράσος να με ρωτήσει για ποιο λόγο δεν διέκοψα την κύηση εφόσον μάθαμε ότι έχει την ίδια νόσο με την αδερφούλα του… Αλλά είχε κ το θράσος να με ρωτήσει αν το έκανα για λόγο θρησκευτικό ή εμπιστεύομαι τόσο την επιστήμη.
Η απάντηση νομίζω θα της είναι σαφής αν δει αυτό το βίντεο η κυρία αυτή αλλά κ κάποιοι άλλοι που είχατε την απορία..
Η ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ..”

Δείτε το βίντεο εδώ.

“Ποιο ήταν το σωστό,να το ρίξουμε ή να το κρατήσουμε;”

“Ο μικρός Ιωάννη Ιάκωβος
Για αυτούς που μας έλεγαν γιατί δεν το ρίχνουμε.
Και για εκείνους που μας έλεγαν και να αργήσουμε να πάρουμε το φαρμακο δεν θα άλλαξει κάτι.
Δεν αργήσαμε και τα αποτελέσματα θα τα κρίνουν αυτοί που μας κατηγορούσαν για δεύτερη φορά.
Κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξει αυτή η νοοτροπία που έχουν από τους ανθρωπους μέχρι και τους γιατρούς. Δεν είναι μόνο νούμερα τα παιδιά μας. Ελπιζω κύρια μου να το δείτε το βίντεο και στην επόμενη επίσκεψη που θα μας δείτε να του απαντήσετε του ίδιου του μικρου. Ποιο ήταν το σωστό,να το ρίξουμε ή να το κρατήσουμε;”

Διαβάστε ακόμα:

ΔΕΝ θα παγώσει το κοκαλάκι τους: Το ποσό που πήραν οι δήμοι για να ανάβουν τα καλοριφέρ

Πάτρα: Στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ρίου 5χρονος από πνευμονία

Αλιβέρι: Διέλυσαν τον αρραβώνα με νύφη 14χρονη – Η αποζημίωση των 50.000 ευρώ και το video που θα συζητηθεί