Μαθητής βρίζει χυδαία και απειλεί την καθηγήτριά του: Απαράδεκτες είκονες ντροπής (video)

Ένα συμβάν που μας γεμίζει θυμό ταυτόχρονα και θλίψη έλαβε χώρα πρόσφατα σε ελληνικό σχολείο, όταν ένας έφηβος μαθητής, στην προσπάθειά του να αναγκάσει την καθηγήτριά του να του σβήσει μια απουσία, ουρλιάζει κυριολεκτικά μέσα στο πρόσωπό της «Σβήστη να ρε!», την βρίζει, κάνει χυδαίες χειρονομίες και την απειλεί.

Η γυναίκα παραμένει όσο το δυνατόν ατάραχη, τον κοιτάζει κατά πρόσωπο και του λέει ότι θα τον πάει στον διευθυντή. Τότε ο μαθητής εξοργίζεται ακόμα περισσότερο και αντιδρά ακόμα χειρότερα: «Στ’ αρχ@@@α μου και ο διευθυντής, θα μου κλ@@@@ κι ο διευθυντής γ@@ω το σπίτι του. Σβήστη να γ@@ω τον αντίθεό μου! Θα σας κάψω όλους ρε! Θα σε καταστρέψω ρε! Σβήστη να ρε! Εδώ όταν σου μιλάω θα με κοιτάς ρε», λέει μεταξύ άλλων, ενώ η υπόλοιπη τάξη γελάει…

Το συμβάν έλαβε χώρα σε ελληνικό ΕΠΑΛ και μάλιστα, κατά την διάρκεια αυτού, συμμαθητής του νεαρού, καταγράφει το συμβάν σε βίντεο με το κινητό του. Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ:

Το περιστατικό έλαβε τόσο μεγάλη έκταση που ακόμα και η υπουργός Παιδείας πήρε θέση, χαρακτηρίζοντας τη συμπεριφορά του μαθητή αδιανόητη. Υπογραμμίζει δε η κ. Κεραμέως, ότι θα ληφθούν τα ενδεδειγμένα μέτρα:

Περιστατικά βίας κάθε μορφής δεν έχουν θέση στα σχολεία μας. Το βίντεο που αναπαράγεται τις τελευταίες ώρες στο…

Gepostet von Niki Kerameus am Sonntag, 26. Januar 2020