Αρχική InfoTeens Νέα Μαθήτρια πιάστηκε με το κινητό στη τάξη - Η απίστευτη τιμωρία που της επιβλήθηκε (video)

Μαθήτρια πιάστηκε με το κινητό στη τάξη - Η απίστευτη τιμωρία που της επιβλήθηκε (video)

Δυστυχώς, σε πολλές χώρες παρατηρείται το φαινόμενο οι μαθητές να μην αποχωρίζονται το κινητό τους τηλέφωνο ακόμα και κατά τη διάρκεια του μαθήματος εντός της σχολικής τάξης. Οι δάσκαλοι και οι καθηγητές απαγορεύουν ρητά τη χρήση τους όμως σε πολλές περιπτώσεις οι μαθητές αδιαφορούν και συνεχίζουν να έχουν το κινητό τους σε περίοπτη θέση στο θρανίο τους.

Κάτι τέτοιο συνέβη λοιπόν σε μια σχολική τάξη της Κίνας και ο δάσκαλος αναγκάστηκε να λάβει σκληρά μέτρα για να δώσει ένα μάθημα στους μαθητές που έχουν το κινητό τους ως προέκταση του χεριού τπυς ακόμα και εν ώρα μαθήματος. Σε βίντεο που καταγράφηκε μέσα σε τάξ, εκπαιδευτικός υποχρέωσε μαθήτρια που πιάστηκε να παίζει με το κινητό της , να κάνει κομμάτια τη συσκευή με ένα σφυρί.

Το περιστατικό βιντεοσκοπήθηκε ως μια παραδειγματική τιμωρία προς όλους τους μαθητές από έναν άλλο εκπαιδευτικό του σχολείου. Πολλοί μαθητές και γονείς επιτέθηκαν στον εκπαιδευτικό, λέγοντας ότι δεν είχε κανένα δικαίωμα να υποχρεώσει το κορίτσι να σπάσει το κινητό του και ότι θα μπορούσε απλώς να της το κατάσχει. Άλλο, πάλι, θεώρησαν δίκαιη την τιμωρία, αφ' ης στιγμής το σχολείο απαγορεύει στους μαθητές να φέρνουν κινητά στα σχολεία.

Δείτε το video:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.