Μαθήτρια πιάστηκε με το κινητό στη τάξη – Η απίστευτη τιμωρία που της επιβλήθηκε (video)

Δυστυχώς, σε πολλές χώρες παρατηρείται το φαινόμενο οι μαθητές να μην αποχωρίζονται το κινητό τους τηλέφωνο ακόμα και κατά τη διάρκεια του μαθήματος εντός της σχολικής τάξης. Οι δάσκαλοι και οι καθηγητές απαγορεύουν ρητά τη χρήση τους όμως σε πολλές περιπτώσεις οι μαθητές αδιαφορούν και συνεχίζουν να έχουν το κινητό τους σε περίοπτη θέση στο θρανίο τους.

Κάτι τέτοιο συνέβη λοιπόν σε μια σχολική τάξη της Κίνας και ο δάσκαλος αναγκάστηκε να λάβει σκληρά μέτρα για να δώσει ένα μάθημα στους μαθητές που έχουν το κινητό τους ως προέκταση του χεριού τπυς ακόμα και εν ώρα μαθήματος. Σε βίντεο που καταγράφηκε μέσα σε τάξ, εκπαιδευτικός υποχρέωσε μαθήτρια που πιάστηκε να παίζει με το κινητό της , να κάνει κομμάτια τη συσκευή με ένα σφυρί.

Το περιστατικό βιντεοσκοπήθηκε ως μια παραδειγματική τιμωρία προς όλους τους μαθητές από έναν άλλο εκπαιδευτικό του σχολείου. Πολλοί μαθητές και γονείς επιτέθηκαν στον εκπαιδευτικό, λέγοντας ότι δεν είχε κανένα δικαίωμα να υποχρεώσει το κορίτσι να σπάσει το κινητό του και ότι θα μπορούσε απλώς να της το κατάσχει. Άλλο, πάλι, θεώρησαν δίκαιη την τιμωρία, αφ’ ης στιγμής το σχολείο απαγορεύει στους μαθητές να φέρνουν κινητά στα σχολεία.

Δείτε το video: