Με έναν καφέ στο “Μ.Α.Ν.Α” συμβάλλουμε ουσιαστικά στην στήριξη παιδιών ΑμεΑ

Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε στη Νέα Φιλαδέλφεια αξίζει να κάνετε μια στάση στην οδό Πίνδου 41 όπου βρίσκεται το φιλόξενο καφέ “Μ.Α.Ν.Α” που τα έσοδα από τις εισπράξεις του προορίζονται αποκλειστικά για την χρηματοδότηση της λειτουργίας του Συλλόγου Κοιν.Σ.Επ. Κοινωνικής και Συλλογικής Ωφέλειας “Μ.Α.Ν.Α.” και την κάλυψη των μισθών των δασκάλων που έχουν επιφορτιστεί με την εκπαιδευτική κατάρτιση και εκπαίδευση των παιδιών και ατόμων ΑμεΑ που είναι στον Σύλλογο.

Πίνοντας τον καφέ σας ή ένα αναψυκτικό στο καφέ “Μ.Α.Ν.Α” συμβάλλετε στην στήριξη των ατόμων ΑμεΑ που δίνουν τον δικό τους σκληρό αγώνα για να ενταχθούν ομαλά στην κοινωνία, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που τα παιδιά του Συλλόγου βρίσκονται στο καφέ για να εργαστούν.

Με τη φράση “Όταν το αδύνατο από το δυνατό απέχει μόνο μια… συλλαβή” μας καλούν να δώσουμε στα παιδιά ΑμεΑ τα φτερά να συνεχίσουν τον αγώνα τους για ζωή και να διεκδικήσουν όλα όσα για τα υπόλοιπα παιδιά είναι αυτονόητα.

Η Κοιν.Σ.ΕΠ είναι εγγεγραμμένη και πιστοποιημένη στο Γενικό Μητρώο Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας του Υπουργείου Εργασίας.

Δείτε φωτογραφίες από το ξεχωριστό αυτό Cafe

Όσοι θέλουν να συνεισφέρουν στη λειτουργία του ΜΑΝΑ μπορούν να καταθέσουν χρήματα στον κάτωθι λογαριασμό:

ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ” IBAN ” ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Στοιχεία: ΜΠΟΡΩ,ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ,ΝΙΚΩ,ΑΞΙΖΩ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ GR81 0172 0970 0050 9708 9804 606

Το SWIFT-BIC της Τράπεζας Πειραιώς είναι PIRBGRAA

Μ.Α.Ν.Α

Πίνδου 41 Νέα Φιλαδέλφεια

2102514592