«Με κοιτάνε με το βλέμμα το ηλίθιο»: Ντοκουμέντο σοκ με τη Ρούλα στο Καραμανδάνειο

«Με κοιτάνε με το βλέμμα το ηλίθιο»: Ντοκουμέντο σοκ με τη Ρούλα στο Καραμανδάνειο

Ένα ηχητικό ντοκουμέντο – φωτιά για την υπόθεση των τριών κοριτσιών στην Πάτρα με πρωταγωνίστρια την Ρούλα Πισπιρίγκου έφερε στο φως, τη νύχτα της Παρασκευής, η Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο Τούνελ» στο Μεγάλο Κανάλι.

Πρόκειτα για ένα αρχείο από τότε που η Ρούλα Πισπιρίγκου «έσπρωχνε» τη μικρή Τζωρτζίνα στο θάνατο.

«Μην αναζητήσει κανείς τον άνθρωπο που μου έδωσε αυτό το ντοκουμέντο. Μην τολμήσει και απειλήσει κανείς αυτή την μάρτυρα. Είναι τόσο σοβαρό αυτό το στοιχείο και, όταν κάποιος ανήκει στο φιλικό περιβάλλον φροντίζει έναν άνθρωπο που χάνει τα παιδιά του και βλέπει να υποφέρει, όταν όμως αρχίζει και βλέπει περίεργα πράγματα και φτάνουμε σε αυτή την εξέλιξη τότε μιλάει. Γιατί αν δεν μιλήσει, θα είναι σαν να συγκαλύπτει ένα έγκλημα άγριο» τόνισε με νόημα η Αγγελική Νικολούλη πριν από την προβολή του σχετικού αποσπάσματος στο «Φως στο Τούνελ».

Στο ηχητικό ντοκουμέντο ακούγεται η Ρούλα Πισπιρίγκου να μιλάει ενώ πλάι της «χτυπάει» το μηχάνημα και η καρδιά της μικρής Τζωρτζίνας.

«Μόλις πήγαμε να φύγουμε, είδαν μια κρίση πάλι με εμετό και την έκανε πάλι λίγο πριν. Βήχει και της έρχεται εμετός, δεν βγάζει τίποτα και θα την κρατήσουν μέσα να την ψάξουν κι άλλο. Αυτοί δεν ξέρουν τι ψάχνουν και έρχονται και με κοιτάνε με ένα βλέμμα της αγελάδας, το ηλίθιο» ανέφερε, μέσα σε όλα, η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ακούστε το απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Έρευνα για δεύτερη ουσία στην Τζωρτζίνα – Τα κοινά ευρήματα με τη Μαλένα

Πάτρα: Τζωρτζίνα τάφηκε με το τάμπλετ – Η ζωγραφιά και το σημείωμα που ανατριχιάζουν

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου έψαχνε ποινικολόγο μετά το θάνατο της Ίριδας