Σπάει τη σιωπή του ο Μάνος Δασκαλάκης: «Θέλω την αλήθεια για τα παιδιά μου» (vid)

Ενώ όλοι ψάχνουν τι σκότωσε τα 3 κοριτσάκια, ο Μάνος Δασκαλάκης προωθεί το τραγούδι του (video)

Την πρώτη του συνέντευξη μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, έδωσε ο πατέρας των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών, Μάνος Δασκαλάκης, διαχωρίζοντας για μια ακόμη φορά τη στάση του από εκείνη, δηλώντας πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να μάθει τι έχει συμβεί στα τρία του παιδιά.

Στην συνέντευξη του στην εφημερίδα ΜΠΑΜ, απόσπασμα της οποίας παρουσιάστηκε σήμερα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, ο Μάνος Δασκαλάκης αναφέρει: «Δεν είμαι εξαφανισμένος. Έχω πάθει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου. Δεν περίμενα ότι θα φτάσω στα 30 μου και θα μάθω κάτι τέτοιο. Δεν έχω κανέναν λόγο να κρυφτώ. Δεν έκρυψα ποτέ τίποτα και ποτέ δεν έχω να κρύψω κάτι. Σε κάθε θάνατο έλεγα ότι μετανιώνω που δουλεύω τόσες ώρες για να κάνω το καλύτερο για τα παιδιά μου και δεν έχω ζήσει κάποιες στιγμές μαζί τους. Αν μετάνιωνα μια φορά τότε, μετανιώνω 50 τώρα». 

Ερωτηθείς τι θα κάνει από εδώ και πέρα, μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου και την κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση για την Τζωρτζίνα, με τη χρήση κεταμίνης είπε στον Πέτρο Κουσουλό πως «Είναι ξεκάθαρη η θέση μου. Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη, από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Πώς την έδωσε; Τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά».

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μάνος Δασκαλάκης διαχωρίζει τη θέση του από τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Κατά τη μεταγωγή της συζύγου του στη ΓΑΔΑ είχε πει «Οχι δεν ξέρω, δεν είμαι γιατρός… Δεν έχω να πω κάτι για τα όσα ακούγονται, δεν ξέρω τι είναι αυτή η ουσία και αναμένω τα επίσημα πορίσματα των ιατροδικαστών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μάνος Δασκαλάκης.

Διαβάστε επίσης:

«Με κοιτάνε με το βλέμμα το ηλίθιο»: Ντοκουμέντο σοκ με τη Ρούλα στο Καραμανδάνειο

Πάτρα: Έρευνα για δεύτερη ουσία στην Τζωρτζίνα – Τα κοινά ευρήματα με τη Μαλένα

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου έψαχνε ποινικολόγο μετά το θάνατο της Ίριδας