Μεγάλος διαγωνισμός: 6 τυχεροί κερδίζουν από ένα set καλλιγραφίας Pentel!

O διαγωνισμός ΕΛΗΞΕ!

Νικητές αναδείχθηκαν οι:

Φανή Γεωργιλά

Νίκη Σπυριδάκου

Ροδόπη Μπιλιαρδή

Αγγελική Κουρεμένου

Παρασκευή Μοσχοπούλου

Αναστασία Παπανδρεάδη

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της σχολικής χρονιάς έχει ξεκινήσει και πέρα από τα απαραίτητα σχολικά είδη, τα παιδιά μας θα χρειαστούν και πληθώρα ειδών για τα καλλιτεχνικά τους μαθήματα, ειδικά αν η ζωγραφική είναι από τα αγαπημένα τους, αλλά και όμορφα μολύβια που θα τα βοηθήσουν να κάνουν τα πιο καλλιγραφημένα γράμματα.

Πριν ψάξετε οπουδήποτε αλλού για να τα αγοράσετε, επισκεφθείτε το scholart.gr, εκεί όπου θα βρείτε όλα τα απαραίτητα σχολικά είδη και τη γραφική ύλη που θα χρειαστούν φέτος τα παιδιά!

Στην ιστοσελίδα www.scholart.gr, λοιπόν θα βρείτε μεταξύ άλλων γραφική ύλη Pentel, για στυλό, gel, μηχανικά μολύβια, μύτες, μαρκαδόρους κάθε είδους, διορθωτικά, γόμες, λαδοπαστέλ, τέμπερες και άλλα σε πολύ μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, καθώς και σχολικές τσάντες και κασετίνες της Pulse με αδιάβροχα υφάσματα και 2 χρόνια εγγύηση, παγούρια ΙΟΝ8 ΒΡΑ Free σε υπέροχα χρώματα και σχέδια, απόλυτα ασφαλή για την υγεία των παιδιών.

Θα ανακαλύψετε ακόμα είδη αρχειοθέτησης Foldermate που ξεχωρίζουν για την εξαιρετική ποιότητα, το μοντέρνο εργονομικό σχεδιασμό και πολλά άλλα προϊόντα και είδη γραφείου για ό,τι χρειαστεί το παιδί, ο μαθητής, ο φοιτητής.

Το δώρο του διαγωνισμού

Το scholart.gr σε συνεργασία με το Infokids.gr, εξασφάλισε για τους μικρούς μαθητές έξι φοβερά Σετ Καλλιγραφίας SES15C-4 της Pentel!

Το στυλό Καλλιγραφίας ses15c είναι κατάλληλο για αρχαρίους στη γραφή που θέλουν να μάθουν να γράφουν όμορφα, καλλιγραφικά γράμματα! Ό,τι πρέπει για τους μικρούς μαθητές, δηλαδή.

Μέσα στι κουτί της συσκευασίας θα βρείτε και οδηγίες για το πώς να κάνει το παιδί καλλιγραφικά γράμματα!

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη. Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email) στην παρακάτω φόρμα. Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 24 Aυγούστου στις 16.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 6 νικητές που κερδίζουν από ένα σετ καλλιγραφίας προσφορά από το scholart.gr⠀
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 24η Αυγούστου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL  ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείτε ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!
  • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην δωροθέτρια εταιρία ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου. 
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.