Αρχική InfoTeens Νέα ΜΕΚ-ΕΞΦΟΡ - Τέλος σεζόν: καινούρια επεισόδια

ΜΕΚ-ΕΞΦΟΡ - Τέλος σεζόν: καινούρια επεισόδια

Η νέα σειρά ΜΕΚ-ΕΞΦΟΡ συνεχίζεται αυτό τον μήνα στο Disney XD, με καινούρια επεισόδια τις καθημερινές από Δευτέρα 14 έως το τελευταίο διπλό επεισόδιο της πρώτης σεζόν την Παρασκευή 18 Αυγούστου στις 16:25.

Ο νεαρός Ryan έχει τεχνοπάθεια - την ικανότητα να ελέγχει την τεχνολογία με το μυαλό του. Η ικανότητά του ξυπνά μυστηριωδώς το ΜΕΚ-ΕΞΦΟΡ, ένα γιγαντιαίο ρομπότ που δημιουργήθηκε από μια ασύλητη μεγαλοφυΐα, για να υπερασπιστεί την πόλη.

Στο τελευταίο διπλό επεισόδιο της σεζόν με τίτλο Ας βάλουμε ένα τέλος (Παρασκευή 18 Αυγούστου στις 16:25) ο Νούμερο 1 δημόσιος εχθρός, το ΜΕΚ-ΕΞΦΟΡ πρέπει να προστατέψει τον στρατό και να αντιμετωπίσει ένα τέρας τελείως διαφορετικό από όσα έχουν πολεμήσει μέχρι τώρα. Με την τύχη του κόσμου να κινδυνεύει, ο Ράιαν και η ομάδα αγωνίζονται να τερματίσουν την απειλή μια για πάντα.

Τα καινούρια επεισόδια του ΜΕΚ-ΕΞΦΟΡ θα προβάλλονται τις καθημερινές από Δευτέρα 14 Αυγούστου, μέχρι το διπλό τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν την Παρασκευή 18 Αυγούστου στις 16:25, στο Disney XD.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.