Μια απίθανη online σελίδα με τα πιο… ταξιδιάρικα παιχνίδια ετοίμασε για τα παιδιά η Emirates!

Μπορεί το φετινό καλοκαίρι να μην πραγματοποιήσουμε τα ταξίδια που θέλαμε, όμως αυτό δεν σημαίνει πως τα παιδιά μας δεν θα διασκεδάσουν όπως τους αξίζει. Γι’αυτό φρόντισε η Emirates που δημιούργησε τη σελίδα emirates.com,μέσω της οποίας τα παιδιά όχι μόνο θα ευχαριστηθούν παιχνίδι, αλλά θα αποκτήσουν και νέες, πολύτιμες γνώσεις.

Η πάντα φιλική προς την οικογένεια αεροπορική εταιρεία, λοιπόν, δημιούργησε αυτή τη σελίδα παιδικών δραστηριοτήτων ποπυ ειναι ιδανικές για την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών.

Το αγαπημένο παιχνίδι των παιδιών κατά τη διάρκεια των πτήσεων ‘’Emirates Fly With me Animals’’, έχει πλέον ψηφιοποιηθεί ώστε οι μικροί φίλοι της Emirates να μπορούν και μέσα από την άνεση του σπιτιού τους, να επωφεληθούν και να διασκεδάσουν με πολύχρωμους γρίφους, ιστορίες και δραστηριότητες.

Η Emirates εδώ και δεκαετίες μέσα από την εμπειρία της προσπαθεί να κρατάει τα παιδιά απασχολημένα και χαρούμενα κάνοντας έτσι τα αεροπορικά ταξίδια διασκεδαστικά και για τους μικρούς και για τους μεγάλους!

Γονείς και παιδιά μπορούν πλέον να κατεβάσουν και να εκτυπώσουν το βιβλίο ζωγραφικής 16 σελίδων του αγαπημένου παιχνιδιού με τα ζώα  καθώς και να κατεβάσουν καρτ-ποστάλ για να στείλουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα ή να φτιάξουν το δικό τους photo frame με τα καλύτερα στιγμιότυπά τους.  Και για τους επίδοξους μικρούς σεφ μέσα από τη σελίδα της Emirates μπορούν να μάθουν να ετοιμάζουν την πιο γευστική συνταγή ή να ξεκινήσουν μια φανταστική περιπέτεια μέσα από μια σειρά βίντεο αποκλειστικά για παιδιά.

Τα περιοδικά δραστηριοτήτων ‘’Fly with me Animals’’ είναι επίσης διαθέσιμα για online λήψη και κάθε τεύχος είναι γεμάτο με παζλ και παιχνίδια που συνδυάζουν τη μάθηση με τη διασκέδαση. Βέβαια για τους μικρούς φίλους που τους λείπουν συγκεκριμένα παιχνίδια που τους συντρόφευαν στα ταξίδια τους κατά τη διάρκεια των πτήσεων, μπορούν να επισκεφθούν το επίσημο κατάστημα της Emirates και να τα παραλάβουν σπίτι τους.

Οι δραστηριότητες αυτές, τώρα που κλείνουν τα σχολεία, είναι μια ιδανική ευκαιρία για τα παιδιά ώστε να καλλιεργήσουν τη δημιουργικότητά τους και να ανακαλύψουν πως το να μαθαίνεις στο σπίτι μπορεί να γίνει διασκεδαστικό. Τον προηγούμενο χρόνο, η Emirates παρουσίασε 4,4 εκατομμύρια παιδικά παιχνίδια «Fly with me» και τσάντες Lonely Planet και 3,7 εκατομμύρια περιοδικά και σετ με χρωματιστά μολύβια, επιβεβαιώνοντας τη θέση της ως η προτιμώμενη αεροπορική εταιρεία παγκοσμίως για οικογενειακά ταξίδια.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ EMIRATES

Η παρουσία της Emirates στην ελληνική αγορά ξεκίνησε το 1996. Τα τελευταία 24 χρόνια, η Emirates έχει προσφέρει τις μοναδικές της υπηρεσίες σε περισσότερους από 3.1 εκατομμύρια επιβάτες στην ελληνική αγορά. Η πρώτη εταιρία που συνέδεσε απευθείας την Αθήνα με το Ντουμπάϊ, η Emirates, από το Μάρτιο του 2017 προσφέρει ακόμη τη μοναδική απευθείας, καθημερινή πτήση που συνδέει την Ελλάδα με τις ΗΠΑ 365 μέρες τον χρόνο. Οι επιβάτες που πετούν με την Emirates μπορούν να διασκεδάσουν με ταινίες και προγράμματα στα περισσότερα από 4.500 κανάλια του ice, του βραβευμένου συστήματος ψυχαγωγίας της εταιρίας. Θα μπορούν ακόμη να απολαύσουν την άριστη φιλοξενία και την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση που προσφέρει το διεθνές, πολυπολιτισμικό πλήρωμα της Emirates. Έχοντας ξεκινήσει τη λειτουργία της με μόλις δύο αεροσκάφη το 1985, η Emirates είναι πλέον η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία του κόσμου, με ένα δίκτυο 157 προορισμών σε 83 χώρες και περιοχές ανά τον κόσμο, το οποίο εξυπηρετείται από έναν εντυπωσιακό στόλο 269 αεροσκαφών που σήμερα αποτελείται αποκλειστικά από Boeing 777s και Airbus A380s.