Μητέρα κατηγορεί μεγάλη αλυσίδα με αξεσουάρ για ζημιά που προκάλεσαν στην κόρη της από τρύπημα αυτιού

Έξαλλη η μαμά της 7χρονης Lily Nisbet, από το Essex της Μ. Βρετανίας, καθώς η τελευταία της επίσκεψη σε κατάστημα της γνωστής αλυσίδας με γυναικεία αξεσουάρ Claire’s δεν είχε καθόλου θετική έκβαση για την υγεία της κόρης της.

Η μαμά Suzie και η Lily επισκέφθηκαν πριν από μερικές ημέρες το εν λόγω κατάστημα, προκειμένου η μικρή να τρυπήσει τα αυτιά της. Όταν το τρύπημα έγινε, το προσωπικό διαβεβαίωσε τη μαμά, ότι η μικρή θα μπορούσε με ασφάλεια να αντικαταστήσει σε διάστημα 3 εβδομάδων τα πρώτα σκουλαρίκια που της έβαλαν, ενώ της έδωσαν και ένα ειδικό διάλυμα, αξίας 15 λιρών, με το οποίο η μικρή θα έπρεπε να καθαρίζει τα αυτιά της τακτικά.

Παρά τον συστηματικό καθαρισμό 3 φορές την ημέρα για έναν μήνα, η 39χρονη μαμά υποστηρίζει, πως όταν ήρθε η ώρα να αλλάξει τα σκουλαρίκια, η μικρή ούρλιαζε από φριχτούς πόνους στον δεξιό της λοβό.

Μια φίλη της μαμάς νοσηλεύτρια, η οποία είδε το αυτί της μικρής 3 ημέρες αργότερα, την συμβούλεψε να μεταφερθεί το παιδί στο νοσοκομείο, γιατί, όπως είπε, το πίσω μέρος από το σκουλαρίκι είχε κολλήσει στο αυτί του και είχε προκαλέσει σοβαρή μόλυνση.

Έπειτα από 4 ώρες στο νοσοκομείο και με τη χρήση αναισθητικού, οι γιατροί κατάφεραν να αφαιρέσουν το κολλημένο κομμάτι από το σκουλαρίκι.

Σύμφωνα με την εταιρία Claire’s, το διάλυμα που χορηγήθηκε ήταν απολύτως ασφαλές, ενώ σωστά δόθηκε η οδηγία για ανάρρωση εντός 3 εβδομάδων. Ωστόσο, οι υπεύθυνοι της εταιρίας συμβούλευσαν τους πελάτες να αναζητούν ιατρική βοήθεια, όταν παρατηρούν κοκκινίλα, πρήξιμο ή πόνο.

Η μαμά υποστηρίζει ότι νιώθει εντελώς απογοητευμένη που κάτι τέτοιο συνέβη σε κατάστημα μιας φαινομενικά σοβαρής εταιρίας, αλλά και εντελώς ένοχη γιατί ήταν εκείνη που οδήγησε σε αυτό την κόρη της, προκειμένου να τρυπήσει τα αυτιά της. Καταλήγει πάντως, ότι ήταν λάθος η συμβουλή της εταιρίας να αλλάξει τα αρχικά σκουλαρίκια μέσα σε 3 εβδομάδες, γιατί το διάστημα είναι αυτό πολύ μικρό για να «θρέψει» η πληγή του τρυπήματος.

Η εταιρία, ωστόσο, επιμένει ότι δεν έγινε τίποτε λάθος από την δική τους πλευρά…

πηγή: dailymail.co.uk