Μητέρα συνελήφθη αφού “τρύπωσε” σε σχολείο προσποιούμενη πως είναι η 13χρονη κόρη της

Έβαψε τα μαλλιά της μπλε, ντύθηκε σαν έφηβη, έβαλε την κάμερα του κινητού της να καταγράφει και “τρύπωσε” στο σχολείο της 13χρονης κόρης της, στο Τέξας, προκειμένου να τεστάρει αν λαμβάνονται σε αυτό όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Η Casey Garcia, 30 ετών, συμμετείχε ακόμα και σε μαθήματα της κόρης της, Julie, ενώ συνομίλησε με τους καθηγητές και το προσωπικό. Δυστυχώς, όμως, το “πείραμά” της δεν εξελίχθηκε πολύ καλά: Η γυναίκα συνελήφθη για εγκληματική καταπάτηση και παραβίαση κυβερνητικών αρχείων.

Η γυναίκα, ανέβασε και βίντεο, παριστάνοντας την έφηβη κόρη της, στο οποίο έλεγε: “Μοιάζω να πηγαίνω Γυμνάσιο; Όχι; Τέλεια!” Αργότερα, κατέγραψε τον καθηγητή των Μαθηματικών να την αποκαλεί με το όνομα της κόρης της, ενώ την ώρα του μεσημεριανού, βγάζει τη μάσκα της για να φάει, χωρίς κανείς να της πει κάτι.

Μιλώντας στην κάμερα του κινητού της λέει: «Είμαι εδώ όλη μέρα, πρόσωπο με πρόσωπο με τους δασκάλους».

Λίγη ώρα αργότερα, μια καθηγήτρια παρατήρησε, ότι η Γκαρσία δεν ήταν αυτή που ισχυριζόταν και της ζήτησε να φύγει.

Η Garcia με την κόρη της

Η Garcia κατά τη σύλληψή της

Τελικά, η 30χρονη πόσταρε επόμενο βίντεο, στο οποίο περιέγραφε την επίσκεψη στο σχολείο της κόρης της ως κοινωνικό πείραμα, προκειμένου να αποδείξει, ότι η ασφάλεια στα σχολεία των παιδιών είναι ανεπαρκής και πως οι καθηγητές δεν δίνουν στο μαθητές καμία σημασία. «Χρειαζόμαστε καλύτερη ασφάλεια στα σχολεία μας. Αυτό προσπαθούσα να αποδείξω και νομίζω ότι το κατάφερα», λέει χαρακτηριστικά.

Λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη.