Αρχική InfoMommy Νέα Μόλις κυκλοφόρησε το κρεβάτι που κάθε οικογένεια με μικρά παιδιά ονειρεύεται…

Μόλις κυκλοφόρησε το κρεβάτι που κάθε οικογένεια με μικρά παιδιά ονειρεύεται…

Αν είστε από τους γονείς που κοιμούνται μαζί με τα παιδιά τους, όσο κι αν σας αρέσει αυτή η συνήθεια, το πιθανότερο είναι, ότι… χρειάζεστε περισσότερο χώρο! Το πρόβλημα αυτό ήρθε να λύσει το νέο στρώμα της εταιρίας The Ace Collection, το οποίο είναι εξωφρενικά μεγάλο, σχεδιασμένο έτσι ώστε ακριβώς να εξυπηρετήσει τόσο το ζευγάρι των γονιών, όσο και τους επιπρόσθετους μικρότερους επισκέπτες.

Ενθουσιαστήκατε; Το κρεβάτι αυτό έχει, ωστόσο, και τα «μειονεκτήματά» του: Κοστίζει από 2.000 έως 4.500 δολάρια, ανάλογα με την ποιότητα στρώματος αλλά και τον σκελετό του κρεβατιού που θα επιλέξετε, ενώ χωρά άνετα μόνο σε πραγματικά γιγαντιαίες κρεβατοκάμαρες, αφού το πλάτος του είναι 3,70 μέτρα (ενώ το ίδιο στρώμα διατίθεται και σε τέτοιο μήκος). Τέλος, η εταιρία, πέρα από σκελετούς για τα τεράστια αυτά στρώματα, διαθέτει και ειδικά σεντόνια (με λάστιχο, παρακαλώ) αξίας περί τα 250 δολάρια –που μπορεί να ακούγονται πανάκριβα, αλλά όταν έχεις ήδη δώσει 4.000 δολάρια για το κρεβάτι, δεν είναι και πολλά!

Οφείλουμε να παραδεχτούμε, ότι πρόκειται για ένα πραγματικά εντυπωσιακό κρεβάτι, το οποίο όχι μόνο θα βολέψει την οικογένεια όσο τα παιδιά είναι μικρά, αλλά και το ζευγάρι, όταν αυτά κάποτε επιστρέψουν στα δικά τους κρεβάτια! Γιατί, όσο αγαπημένοι κι αν είστε –λίγη άνεση παραπάνω, δεν βλάπτει (πόσο μάλλον, τα βράδια που ξαπλώνετε τσακωμένοι!).

Πηγή: scarymommy.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter