Η συγκινητική έκκληση του Υπάτιου Πατμάνογλου ενόψει Χριστουγέννων

O Υπάτιος Πατμάνογλου, ο άνθρωπος που είδε σε κλάσματα δευτερολέπτου να διαλύεται η οικογένειά του, χάνοντας γυναίκα και παιδί στο φοβερό δυστύχημα της εθνικής οδού με τη φονική Πόρσε, λυγίζει καρδιές με τη συγκλονιστική του έκκληση που δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Facebook.

H συγκινητική έκκληση του Υπάτιου

Με ευκαιρία τον ερχομό των Χριστουγέννων, ο τρυφερός πατέρας  προχώρησε σε μια ανάρτηση που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο και δείχνει το μεγαλείο της ψυχής του, παραμερίζοντας το πόνο και το σκοτάδι που έχει επισκιάσει τη ζωή του μετά το χαμό των αγαπημένων του προσώπων.  Στο κείμενο της ανάρτησής του, δημοσιοποιεί την επιθυμία του να προσφέρει τα παιχνίδια του αδικοχαμένου του μοναχογιού στα παιδάκια που δεν έχουν την οικονομική άνεση οι οικογένειές τους να τούς αγοράσουν καινούργια.  «Προσφέρω όλα τα παιχνίδια του μικρού μου Παύλου ένα ένα ξεχωριστά σε κάθε παιδί που το έχει ανάγκη» γράφει μεταξύ άλλων ο τραγικός πατέρας.

«Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και το κάθε παιδί θα θέλει το δώρο του για να νιώσει την απόλυτη χαρά. Κάποιες οικογένειες αδυνατούν να δώσουν αυτήν την χαρά… Προσφέρω όλα τα παιχνίδια του μικρού μου Παύλου ένα ένα ξεχωριστά σε κάθε παιδί που το έχει ανάγκη. Όποιος γνωρίζει μια τέτοια οικογένεια ας μου στείλει τα στοιχεία της σε προσωπικό μήνυμα …», έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Υπάτιος Πατμάνογλου.

https://www.facebook.com/ipatios.patmanoglou/posts/10214186262145500

Θέλω να κάνω ένα ίδρυμα σαν το «Χαμόγελο του Παιδιού»

«Θέλω να κάνω ένα ίδρυμα να έρχεται δωρεάν ο κόσμος που πονάει από τα τροχαία. Να υπάρχουν μέσα ειδικοί και πνευματικοί, σαν μια μεγάλη αγκαλιά και αλληλοβοήθεια. Είναι πολύ δύσκολο να το κάνω γιατί χρειάζεται χρηματοδότηση. Να κάνω κάτι σαν το Χαμόγελο του Παιδιού. Όλον αυτόν τον πόνο που έχω θέλω να τον βγάλω σε δημιουργία. Δεν θα μείνω στην τραγωδία, θέλω να δω τι μπορώ να κάνω την επόμενη μέρα» εκμυστηρεύτηκε ο Υπάτιος Πατμάνογλου σε πρόσφατη συνέντευξη του στη RealNews.