Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ: Χαρίστε στα παιδιά μια αξέχαστη διαδραστική εμπειρία ψυχαγωγίας

Ένα από τα πιο εμβληματικά Μουσεία που διαθέτει η χώρα μας είναι αναμφισβήτητα το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ που εκθέτει σημαντικές συλλογές, άρρηκτα συνδεδεμένες με την ιστορία των ελληνικών τηλεπικοινωνιών και την εξέλιξη της Ελλάδας.

Το μυστικό της επιτυχίας που το καθιστά τόσο σημαντικό και συνάμα τόσο δημοφιλές σε μικρούς αλλά και μεγάλους είναι η διάδραση, καθώς ο επισκέπτης απολαμβάνει ένα ταξίδι στην ιστορία της τηλεπικοινωνίας και ταυτόχρονα μπορεί να δει, να ακούσει και να αγγίξει τα εκθέματα που φιλοξενούνται στο χώρο.

Ανακαλύψτε την εμπειρία της επικοινωνίας… με τη δύναμη της τεχνολογίας

Τα 25.000 εκθέματα μας ταξιδεύουν πίσω στον χρόνο και μας αποκαλύπτουν τα μυστικά της τηλεγραφίας, της τηλεφωνίας,  αλλά και πώς και πόσο έχει αλλάξει ο τρόπος που επικοινωνούμε λόγω της τεχνολογίας.

Πρόκειται για μία μοναδική εμπειρία και μία υπέροχη πρόταση εξόδου, όπου το παιδί μπορεί να περάσει ευχάριστα το χρόνο του συνδυάζοντας τη ψυχαγωγία με την γνώση. Τα καινοτόμα παιδικά προγράμματα του Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ συνδυάζουν την εκπαίδευση και το παιχνίδι, με τη βοήθεια συσκευών κι εγκαταστάσεων τελευταίας τεχνολογίας.

Κλείστε θέση και ετοιμαστείτε να διασκεδάσετε οικογενειακώς

Με αφορμή τον φετινό εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων και της Παγκόσμιας Ημέρας Τηλεπικοινωνιών, το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ ετοίμασε ένα εορταστικό τριήμερο δράσεων και εκδηλώσεων και προ(σ)καλεί γονείς και παιδιά να το επισκεφθούν και να ζήσουν μια μουσειακή εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη.

Από τις 17 έως και τις 19 Μαΐου, το Μουσείο ανοίγει τις πόρτες του και μάς περιμένει όλους να δώσουμε δυναμικά το παρών στις καινοτόμες δωρεάν δράσεις του.

Το πρόγραμμα των δράσεων

Με σύνθημα “ζωγραφίστε, δημιουργήστε, εξερευνήστε το παρελθόν και το μέλλον των τηλεπικοινωνιών!”, ελάτε να διασκεδάσουμε με την μουσειοπαιδαγωγική δράση Museum in the Dark και να ξεδιπλώσουμε το καλλιτεχνικό μας ταλέντο στο εικαστικό εργαστήρι Χρωματίζοντας το Παρελθόν!

Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για το εορταστικό τριήμερο

Η είσοδος είναι ελεύθερη και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να διαλέξουμε τη μέρα και τη δράση που προτιμάμε και να κάνουμε κράτηση στο www.otegroupmuseum.gr.

To ωράριο λειτουργίας:

Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή: 09:00-19:00

Η συμμετοχή σε όλες τις δράσεις του Μουσείου είναι δωρεάν. 

Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ

Πρωτέως 25, 14564 Νέα Κηφισιά.

210 6201899, 210 6201999

otegroup-museum@ote.gr