Ο καιρός των sneakers έφτασε! Βρήκαμε 6 μοντέρνα ζευγάρια που θα σας πάρουν το μυαλό

Η περίοδος που οι σύντομες -αλλά πολύ αναζωογονητικές- εξορμήσεις ξεκινάνε είναι εδώ κι εμείς αναλαμβάνουμε να σας προετοιμάσουμε όσον αφορά το στιλιστικό κομμάτι του ταξιδιού σας.

Κάθε φορά που ταξιδεύετε για λίγες ημέρες, καλό είναι να έχετε μαζί σας μόνο μία βαλίτσα. Έτσι, θα είναι πιο εύκολο να έχετε όλα σας τα πράγματα συγκεντρωμένα και δεν θα χρειάζεται να κουραστείτε με τη μεταφορά τους.

Ωστόσο, η ετοιμασία της βαλίτσας δεν είναι εύκολη υπόθεση. Αν κάθε φορά που ετοιμάζετε τα πράγματά σας σκέφτεστε πού θα χωρέσετε όλα τα παπούτσια σας, τότε είστε σαν εμάς! Ένα ζευγάρι φλατ σανδάλια για τις βόλτες σας και ένα ζευγάρι sneakers για την ημέρα του ταξιδιού είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε.

Ευτυχώς, επειδή τα πάνινα παπούτσια είναι της μόδας και τη φετινή σεζόν, μπορούμε να τα φοράμε σχεδόν παντού! Η εύρεση του ιδανικού ζευγαριού που θα ταιριάζει με όλα τα ρούχα σας είναι το δύσκολο κομμάτι. Δείτε παρακάτω τις επιλογές μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι, ώστε να είστε προετοιμασμένες για την αγορά σας.

Οι προτάσεις του Infowoman.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ INFOWOMAN.GR