Νατάσα Θεοδωρίδου: “Τέτοια ομοιότητα με τη μαμά γίνεται;”

Νατάσα Θεοδωρίδου: "Τέτοια ομοιότητα με τη μαμά γίνεται;"

Πόσο μοιάζουν, αλήθεια! Η Νατάσα Θεοδωρίδου με τις δύο κούκλες κόρες της!  Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει δύο κόρες, την Χριστιάνα και την Αντριάνα, δύο κορίτσια, που τώρα που μεγάλωσαν έχουν γίνει αχώριστες οι τριες τους.

Μάλιστα, η Χριστιάνα Μπέτα και η Ανδριάννα Φουστάνου, ήταν εκείνες που πρόσφατα παρέδωσαν στη μητέρα τους και το βραβείο για την πορεία της στο ελληνικό τραγούδι, στην ξεχωριστή βραδιά των βραβείων Mad.

Η Χριστιάνα Μπέτα είναι σήμερα 27 ετών, έχει σπουδάσει Νομική στην Αγγλία, και κάνει μεταπτυχιακό στα ναυτιλιακά σε Πανεπιστήμιο του Λονδίνου ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται επαγγελματικά και με τη ζωγραφική. Από την άλλη η 20χρονη Αντριάννα σπουδάζει στο τμήμα Φιλοσοφικής στο Πανεπιστήμιο της Καλαμάτας, κάνοντας περήφανη όχι μόνο την μητέρα της και την αδερφή της αλλά και τον πατέρα της, Ανδρέα Φουστάνο.

Μάλιστα την Τετάρτη η Χριστιάνα Μπέτα έκανε ένα Q&A στο Instagram κι όταν κάποιος follower σχολίασε την ομοιότητά της με την Νατάσα Θεοδωρίδου, η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει μαζί με την μητέρα και την αδερφή και όπως θα δειτε η ομοιότητα και των τριών είναι μεγάλη.

Διαβάστε επίσης

Αυτός είναι ο 47χρονος που βίασε 17χρονη και 18χρονη με «δόλωμα» αγγελίες για μοντέλα

Έχετε σκεφτεί πως ο σημερινός έφηβος (μελλοντικός άνδρας) “διαπαιδαγωγείται” σεξουαλικά από τα πορνό sites;

Γονείς προσοχή: Το σύνδρομο Sjögren’s επηρεάζει την ποιότητα ζωής σας