Νέα καταδίκη για τον δάσκαλο από την Ερέτρια για υπόθεση ασέλγειας σε μαθήτρια

Σε οκτώ μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε πρωτοδίκως από το Α μονομελές πλημμελειοδικείο Χαλκίδας ο δάσκαλος δημοτικού σχολείου της Ερέτριας Γ.Μ. την Παρασκευή 2/9/2022, χωρίς η ποινή να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα. Η φυλάκιση του επιβλήθηκε για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικης μαθήτριας ενώ πριν λίγο καιρό ( τον περασμένο Ιούνιο) είχε καταδικαστεί σε 12 χρόνια κάθειρξη, για υπόθεση ασέλγειας σε άλλη ανήλικη μαθήτρια.

Οκτώ μήνες φυλάκιση ενώ είναι ήδη στη φυλακή για άλλη υπόθεση με μαθήτρια

Συγκεκριμένα όπως είχε αποκαλύψει το eviathema.gr  ο δάσκαλος εκμεταλλευόμενος τη θέση του δασκάλου και υποδιευθυντή του 1ου δημοτικού σχολείου Ερέτριας, συνήψε ερωτική σχέση με μαθήτρια , την οποία γνώριζε από όταν εκείνη ήταν μαθήτριά του στο δημοτικό σχολείο.

Έπειτα από καταγγελία καθηγήτριας της περιοχής, το Τμήμα Ασφάλεια Χαλκίδος προχώρησε στη σύλληψή του, κατά την οποία ομολόγησε την ερωτική σχέση με τη μαθήτρια.

Οι αστυνομικοί μάλιστα κατάφεραν να συλλέξουν εκατοντάδες φωτογραφίες και μηνύματα από το κινητό του δασκάλου, στις οποίες φαινόταν να είναι σε περιπτύξεις με το παιδί.

Διαβάστε επίσης:

“Στο Ολοήμερο τρώνε τα παιδιά, ακολουθεί 2ωρη μελέτη ώστε το απόγευμα να περνούν ποιοτικό χρόνο με τους γονείς”

Ας σταθούμε ως γονείς ή φίλοι – βεντάλιες δίπλα στη μαμά, στον άνθρωπο μας χρειάζεται για να «δροσιστεί»

Τι ονειρεύεται κάθε παιδί; Ένα στέκι γεμάτο φίλους και τα αγαπημένα τους παιχνίδια!