Τι ονειρεύεται κάθε παιδί; Ένα στέκι γεμάτο φίλους και τα αγαπημένα τους παιχνίδια!

Τι ονειρεύεται κάθε παιδί; Ένα στέκι γεμάτο φίλους και παιχνίδια Playmobil!

Αμέτρητους παιδότοπους έχουμε επισκεφθεί με τις κόρες μου. Ο κάθε ένας εκ των οποίων είχε έναν δικό του λόγο να τις ενθουσιάσει. Από τους περισσότερους, μάλιστα, φεύγοντας δώσαμε υπόσχεση να επιστρέψουμε. Κανέναν, όμως, δεν έχουν αγαπήσει όσο τον παιδότοπο PLAYMOBIL FunPark, στην Κηφισιά. Και ο λόγος είναι απλός: Ποιο παιδί δεν λατρεύει τα Playmobil; Ποιο παιδί δεν θα ήθελε να τα έχει ΟΛΑ;

Την πρώτη φορά που επισκεφθήκαμε με τις μικρές μου το PLAYMOBIL FunPark ένιωσαν λες και έμπαιναν σε ένα όνειρο! Η έκπληξη και ο ενθουσιασμός στα πρόσωπά τους δεν περιγράφεται -δεν νομίζω ότι τις έχω ξαναδεί έτσι. Ο συναρπαστικός κόσμος της PLAYMOBIL ξετυλιγόταν μπροστά τους και μία ημέρα ατελείωτου φανταστικού παιχνιδιού ξεκινούσε.

Μια ημέρα που τα παιδιά μου θα είχαν από τότε την χαρά να ζήσουν ξανά και ξανά.

Όλα τα PLAYMOBIL… δικά τους!

Το PLAYMOBIL FunPark θα είναι πάντα ο αξεπέραστος παιδότοπος, γιατί εκεί τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να παίξουν για ώρες με όλα τα αγαπημένα τους παιχνίδια! Να δημιουργήσουν τις δικές τους μοναδικές ιστορίες στα παραμυθένια παλάτια και τα κάστρα, να γίνουν πειρατές σε επιβλητικά πειρατικά καράβια, θαρραλέοι ιππότες που μάχονται με δράκους, πανέμορφες πριγκίπισσες και νεράιδες!

Κάθε γωνιά του PLAYMOBIL FunPark έχει τους δικούς της “θαμώνες”, ηλικίας από 18 μηνών έως 12 ετών. Μάλιστα, τα μικρούλικα παιδάκια, από 18 μηνών έως 4 ετών, έχουν το δικό τους διαμορφωμένο χώρο της PLAYMOBIL 1.2.3, στον οποίον έχουν την ευκαιρία να παίξουν με παιχνίδια κατάλληλα και ασφαλή για την ηλικία τους.

Ξέρετε τι μου άρεσε περισσότερο βλέποντας τα δικά μου παιδιά να παίζουν εκεί; Ότι ενώ έσπευσαν αρχικά στην τραπεζαρία με τα παλάτια, έκατσαν δίπλα δίπλα και άρχισαν να παίζουν οι δύο τους, πολύ σύντομα μετακινήθηκαν στο νησί των πειρατών η μία και και στους δράκους από το “Πώς να εκπαιδεύσετε τον δράκο σας” η άλλη. Αναμείχθηκαν έτσι με άλλα παιδιά, μπήκαν στις δικές τους φανταστικές ιστορίες, ανέλαβαν έναν συγκεκριμένο ρόλο και κατέληξαν να αλληλοαποκαλούνται φίλοι, ενισχύοντας έτσι το αίσθημα της χαράς τους!

Όσο για τους γονείς…

Δεν το κρύβω, ότι αρκετές φορές συμμετείχα και εγώ στο παιχνίδι τους! Τα PLAYMOBIL, άλλωστε, είναι και δικά μας παιχνίδια. Κι εμείς με αυτά μεγαλώσαμε! Είχα, λοιπόν, κι εγώ την περιέργεια να δω “τι νέο” έχει βγει, πόσο έχουν αλλάξει, να τα κινήσω και να τα τοποθετήσω σε σπιτάκια και οχήματα!

Αργότερα, κάθισα στον χώρο του καφέ και άρχισα να τα παρατηρώ -να χαίρομαι με τη χαρά των παιδιών μου!

Εξυπακούεται, ότι στο τέλος της ημέρας είχαν ήδη επιλέξει ποιο παιχνίδι θα έπαιρναν μαζί τους από το κατάστημα PLAYMOBIL, δίπλα στην έξοδο!

Αξίζει να αναφέρω, ότι στο PLAYMOBIL FunPark μπορείτε να διοργανώσετε τα γενέθλια του παιδιού σας. Συνιστώ δε, για να ευχαριστηθούν τα παιδιά ακόμα περισσότερο το παιχνίδι τους εκεί, να επισκεφθείτε τον χώρο κάποια καθημερινή, αφού μένει ανοιχτά καθημερινά από το πρωί έως τις 20:00 ή 21:00 το βράδυ (για την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή).

Σε κάθε περίπτωση, μη χάσετε την ευκαιρία να δώσετε αυτή την αξεπέραστη εμπειρία στο παιδί σας!

PLAYMOBIL FunPark: Αμαλιάδος 4 & Καλαβρύτων, Κηφισιά, τηλ. 210-80.000.18.