Νεκρό 18 μηνών βρέφος σε βόθρο: Οι αγωνιώδεις προσπάθειες να βρεθεί – «Λύγισαν» οι Πυροσβέστες

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο από τον τραγικό θάνατο του 18 μηνών αγοριού που βρέθηκε νεκρό μέσα στο βόθρο που βρίσκεται πίσω από το σπίτι που μένουν ο παππούς και η γιαγιά του στα Νέα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης.

Τα κρίσιμα λεπτά της εξαφάνισης

Ήταν λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι της Τετάρτης, 02.06.2021, όταν η μητέρα του αγοριού κάλεσε την αστυνομία και δήλωσε ότι το παιδί της είχε εξαφανιστεί από το σπίτι το γονιών της. Η ίδια είχε αφήσει στον παππού και στη γιαγιά το εγγόνι τους, καθώς έπρεπε να επισκεφτεί γιατρό.

Αμέσως στην οδό Θράκης των Νέων Μαλγάρων έσπευσαν άνδρες της ΕΛ. ΑΣ, οι οποίοι αφού πληροφορήθηκαν ότι το 18 μηνών παιδάκι διέφυγε της προσοχής των παππούδων του, άρχισαν να χτενίζουν την περιοχή.

Οι αγωνιώδεις προσπάθειες να βρεθεί

Το παιδάκι λόγω του μικρού της ηλικίας τους ήταν σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα μπορούσε να έχει απομακρυνθεί σε μεγάλη ακτίνα από το σπίτι. Οι υποψίες όλων στράφηκαν στο βόθρο του σπιτιού.

Μαζί με την Πυροσβεστική κλήθηκε να φτάσει στο σημείο άμεσα και επαγγελματίας στις αποφράξεις. Φτάνοντας στο σημείο και αφού άδειασαν το βόθρο, βρέθηκαν μπροστά στο νεκρό άψυχο σώμα του παιιδού.

Λύγισαν και δεν μπορούσαν να διανοηθούν την τραγωδία που εκτυλίχθηκε.