Νέο σοκαριστικό περιστατικό βίας ανηλίκων – Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένα παιδί

Νέο σοκαριστικό περιστατικό βίας ανηλίκων - Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένα παιδί

Σοκαριστικό περιστατικό με επίθεση ομάδας ανηλίκων σημειώθηκε στην περιοχή του Άνω Καλαμακίου. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων συνέβη όταν ομάδα περίπου 20-30 ατόμων κατέβηκε από το μετρό του Αλίμου και επιτέθηκε σε άλλους ανήλικους που κάθονταν στην πλατεία Καραϊσκάκη, αγόρια και κορίτσια.

Τέσσερις προσαγωγές για την επίθεση ανηλίκων στο Άνω Καλαμάκι

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ένας ανήλικος έχει χτυπηθεί με γροθιά και ένας άλλος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων. Πρόκειται για παιδιά ηλικίας περίπου 14-15 ετών.

Θύμα της επίθεσης φέρεται να αναγνώρισε κάποιον από τους επιτιθέμενους.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, έχουν προσαχθεί τέσσερα άτομα από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ και έχουν οδηγηθεί σε αστυνομικό τμήμα.

Όπως αναφέρει το notia.gr οι δράστες ήταν επίσης ανήλικοι από την Αργυρούπολη, σύμφωνα με τους μαθητές. Η παρέα από τον Άλιμο καθόταν στο σημείο που βρίσκεται το άγαλμα του Καραϊσκάκη, όταν ξαφνικά, εμφανίστηκε από την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου μία ομάδα περίπου 30 νεαρών. Τους πλησίασαν και τους ρώτησαν αν είναι από τον Άγιο Δημήτριο. Προφανώς είχαν διαφορές με άλλους ανήλικους, από τον γειτονικό δήμο που συχνάζουν στον Άλιμο.

Πριν οι μαθητές προλάβουν να τους απαντήσουν ότι δεν είναι από τον Άγιο Δημήτριο, άρχισαν την επίθεση. Κάποια από τα παιδιά προσπάθησαν να ξεφύγουν, τρέχοντας στη Λεωφόρο Ιωνίας, κινδυνεύοντας από τα αυτοκίνητα που περνούσαν. Ο ανήλικος που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, μπήκε στο σούπερ μάρκετ του “Σκλαβενίτη” για να γλυτώσει από τη μανία τους, αλλά τον ακολούθησαν και συνέχισαν να τον χτυπάνε, μέσα στο κατάστημα.

“Έγιναν όλα μπροστά μου” λέει στο Notia.gr, ένας κάτοικος της περιοχής. “Δεν πτοήθηκαν καν από την παρουσία μου. Ήταν πολλοί και εμφανίστηκαν ξαφνικά. Χτυπούσαν τα παιδιά και τους κυνηγούσαν στην Ιωνίας…”

Οι γονείς των μαθητών που χτυπήθηκαν θα υποβάλουν μήνυση και θα ζητήσουν από τους αστυνομικούς, να ελέγξουν το οπτικό υλικό που έχουν καταγράψει οι κάμερες του σούπερ μάρκετ.

Διαβάστε επίσης

Εμπνευστείτε και αφεθείτε στη μαγεία των γιορτών με τη Nef-Nef Homeware

Ορφέας Αυγουστίδης: «Όλες οι στιγμές με τον γιο μου είναι όμορφες. Το γέλιο του και ο τρόπος που αντιδρά είναι μαγικός»