Ο 3 μηνών Παναγιώτης πάσχει από σοβαρή καρδιοπάθεια και πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα

Ο 3 μηνών Παναγιώτης πάσχει από σοβαρή καρδιοπάθεια και πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα

Αντιμέτωπος με σοβαρή καρδιοπάθεια βρίσκεται ο μόλις 3 μηνών Παναγιώτης, καθώς πρόσφατα διαγνώστηκε με σοβαρή καρδιακή ανωμαλία η οποία μπορεί να αποβεί μοιραία για την ζωή του.

Πρόκειται για την τετραλογία Fallot, μια κυανωτική καρδιοπάθεια με μόνη αποτελεσματική θεραπεία τη χειρουργική επέμβαση.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Πράξη Αγάπης, πρόσφατα ο μικρούλης μας εμφάνισε επικίνδυνη επιπλοκή με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε έκτακτη χειρουργική επέμβαση η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Το παρόν διάστημα νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση σε ιδιωτική κλινική και παρακολουθείται στενά από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μέχρι να επανέλθει σε φυσιολογική κατάσταση. Μετά το εξιτήριό του πρέπει να παρακολουθείται στενά από καρδιολόγο και να πραγματοποιεί τακτικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα κρίνουν την θεραπευτική αγωγή.

Ωστόσο η πρόσφατη επέμβαση αποτελεί μια προσωρινή λύση για την πάθησή του καθώς το επόμενο διάστημα κρίνεται απαραίτητο να υποβληθεί σε δεύτερη, μεγαλύτερη χειρουργική επέμβαση με σκοπό την πλήρη αποκατάσταση της καρδούλας του.

Το συνολικό κόστος των θεραπειών και της χειρουργικής επέμβασης που θα απαλλάξει τον αγαπημένο μας από τον Γολγοθά είναι 25.400 ευρώ.

Ο δρόμος για την θεραπεία του μικρού Παναγιώτη είναι μακρύς και η οικογένειά του ζητά συμμάχους στον αγώνα ζωής του γιου της! Πάμε όλοι μαζί να προσφέρουμε μια ευκαιρία ζωής σε αυτόν τον μικρό μαχητή!

Ακολουθούν οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βοηθήσετε:

Στηρίξτε τoν μικρό Παναγιώτη με τραπεζική κατάθεση ή online με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (μέσω Viva Wallet, Paypal, Stripe, Apple Pay, Google Pay ) μπαίνοντας στην πλατφόρμα https://act-of-kindness.org/…/call-for-help-for-baby…/

Στηρίξτε τον μικρό Παναγιώτη με τον μοναδικό κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής της εκστρατείας RF62917199456456456456456, μέσω του διατραπεζικού συστήματος ΔΙΑΣ.

Στηρίξτε τον μικρό Παναγιώτη με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό σημειώνοντας στην αιτιολογία «Για τον μικρό Παναγιώτη» https://act-of-kindness.org/el/bank-account

Καλέστε στον αριθμό 19825. (Χρέωση από σταθερό 2,60€ /κλήση | Χρέωση από κινητό 2,48€ /κλήση)

Στείλτε SMS στο 19825 με την φράση “ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ”
(Χρέωση 2,50€ /SMS)

*Οι χρεώσεις στην υπηρεσία κλήσης και μηνυμάτων συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ. Η υπηρεσία κλήσης και μηνυμάτων επιβαρύνεται επιπλέον με τέλος κινητής τηλεφωνίας 12%,15%,18%

Διαβάστε επίσης:

“Γολγοθάς” δίχως τέλος για την οικογένεια του 11χρονου Μάριου που έπεσε νεκρός στο σχολείο του στο Μενίδι

Μαμά φωτογραφίζει με τον πιο γλυκό τρόπο την κόρη της με σύνδρομο Down και έχει κάτι να μας πει

Πάτρα: ‘Ενας χρόνος χωρίς την Ίριδα – To πρόσωπο κλειδί που γνωρίζει πολλά – Μία ανάσα από τη λύση του θρίλερ