«Ο ξεχωριστός κόσμος των διδύμων»: Στη λαμπερή παρουσίαση του βιβλίου της Εύης Σταθάτου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του πρώτου βιβλίου της Εύης Σταθάτου, δημιουργού του mytwins.gr και blogger, «Ο ξεχωριστός κόσμος των διδύμων» ανάμεσα σε φίλους, συνεργάτες και αναγνώστες στην αίθουσα εκδηλώσεων του Public.

Για το βιβλίο μίλησαν οι φίλες της συγγραφέως Σίσσυ Χρηστίδου, Ελένη Πετρουλάκη, Ναταλία Αργυράκη και Έφη Ανέστη. Όλες τόνισαν ότι η ζωή με τα δίδυμα είναι μια πρόκληση και το συγκεκριμένο βιβλίο αποτελεί έναν πλήρη οδηγό για γονείς με δίδυμα, ενώ είναι το μοναδικό βιβλίο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα με πρακτικές συμβουλές γραμμένο από μια Ελληνίδα μαμά.

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε με συγκίνηση για την φίλη της Εύη Σταθάτου και τη δική της, προσωπική σχέση με τα δίδυμα παιδιά της συγγραφέως, ενώ η Ελένη Πετρουλάκη με τη σειρά της, τόνισε ότι όταν μια γυναίκα έχει έναν στόχο, με σταθερά βήματα και υπομονή τον πετυχαίνει. Η Έφη Ανέστη, αφού διάβασε κάποια αποσπάσματα από το βιβλίο, αναφέρθηκε στη δική της εμπειρία με τα δίδυμα αγόρια της και συμφώνησε με τη συγγραφέα ότι η υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον είναι αυτή που δίνει δύναμη στις γυναίκες να κατακτήσουν τα όνειρά τους!

Τέλος, η δημοσιογράφος Ναταλία Αργυράκη μίλησε για τη δίδυμη σχέση όπως αυτή τη βιώνει, καθώς η ίδια είναι δίδυμη και έφερε πολλά παραδείγματα μέσα από το βιβλίο, τονίζοντας ότι πιστεύει ότι είναι ένας πολύ χρήσιμος οδηγός για τους νέους γονείς που περιμένουν δίδυμα.

Η Εύη Σταθάτου ως μητέρα τριών παιδιών, τα δίδυμα αγόρια Ιωσήφ και Πάνο και τον Άρη, μίλησε με συγκίνηση για την ανάγκη της να γράψει αυτό τον πρακτικό οδηγό και εύχεται κάθε μαμά που περιμένει ή έχει δίδυμα να βρει απαντήσεις μέσα από τις σελίδες του.