Παρασκευή 23 Μαΐου
Εύα Καϊλή: Πρωτοχρονιά χωρίς το παιδί της – “Προσωπική τραγωδία”

Ο λόγος που η Καϊλή είπε στον πατέρα της να πάρει τα μπιμπερό – Τελικά συνάντησε την 2χρονη κόρη της; (video)

«Οι Βέλγοι δεν έχουν βρει στοιχεία για το βασικό αδίκημα της δωροδοκίας, επομένως δεν στέκει και το αμέσως επόμενο αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητά» δήλωσε ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος στην εκπομπή «Αταίριαστους»

«Θα ζητήσουμε αντικατάσταση της κράτησης με περιοριστικούς όρους και μπορεί να έχουμε εξελίξεις και πριν τις 22 Ιανουαρίου» τόνισε.

Ο κος Δημητρακόπουλος δήλωσε ότι με βάση τα στοιχεία της δικογραφίας «δεν βρέθηκε 1 εκατομμύριο αλλά 300.000 ευρώ σε μετρητά στις «βαλίτσες» του Φραντσέσκο Τζιόρτζι.

«Η Καϊλή δεν γνώριζε τίποτα για τον Τζιόρτζι – Δεν έψαχνε την βαλίτσα του»

«Η Εύα Καϊλή δεν μπορεί να συνεργαστεί σε αυτό το θέμα με τις αρχές γιατί γνωρίζει τίποτα για τις παραβατικές συμπεριφορές του συζύγου της» και τις κατηγορίες που βαρύνουν τον Τζιορτζι, καθώς «δεν έψαχνε την βαλίτσα και τον χαρτοφύλακα του συζύγου της» είπε ο Μ. Δημητρακόπουλος.

“Αυτή τη στιγμή η κυρία Καϊλή πληρώνει την εμπιστοσύνη που έδειξε στον σύντροφό της”

Η Εύα Καϊλή έμαθε για τα χρήματα την ημέρα της σύλληψης του συντρόφου της από τις ειδήσεις και πανικοβλήθηκε, για αυτό τηλεφώνησε στον πατέρα της και του είπε να πάρει τη βαλίτσα και τα μπιμπερό του μωρού.

«Είχα δύο επιλογές, να καταγγείλω τον άνδρα μου ή να πάνε τα μετρητά στον ιδιοκτήτη τους»

«Είχα δύο επιλογές, να καταγγείλω τον άνδρα μου ή να πάνε τα μετρητά στον ιδιοκτήτη τους» εξομολογήθηκε η ίδια στον δικηγόρο της.

«Η Εύα Καϊλή δεν έχει δει το παιδί της»

Τις τελευταίες ώρες είχε διακινηθεί έντονα η πληροφορία ότι η προφυλακισμένη Ευρωβουλευτής αν και αρχικά δίσταζε, είδε το παιδί της μέσα στις φυλακές του Χάρεν.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή “Ώρα Ελλάδος” του ΟPEN o Μιχάλης Δημητρακόπουλος ξεκαθάρισε ότι «Δεν είδε το παιδί της στις φυλακές»  ενώ στη συνέχεια τόνισε πως η Καϊλή αισθάνεται προδομένη από ανθρώπους που εμπιστεύτηκε.

«Δημοσιεύονται πολλά, άλλα είναι κοντά στην αλήθεια και άλλα έχουν απόλυτο διαζύγιο από την αλήθεια. Στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι περιστατικό που δυστυχώς είναι ανακριβές. Θέλει από την πρώτη στιγμή να συναντήσει την κορούλα της που είναι 22 μηνών, μητέρα είναι, αλλά για λόγους διαδικαστικούς, ενώ το αίτημα έχει υποβληθεί εγγράφως εδώ και πολύ καιρό στη διεύθυνση των φυλακών, δεν έχει ικανοποιηθεί» περιέγραψε.

Αυτός είναι ο λόγος που της αρνούνται να δει την κόρη της

Ερωτηθείς γιατί της το αρνούνται απάντησε ότι δεν υπάρχει σαφής εξήγηση. «Δεν είναι λόγοι πάντως ότι θέλουν να της προκαλέσουν πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να έχουν επικοινωνία διότι δεν έχουν προσωπικό. Έχει ζητήσει με δύο τρόπους να έχει επικοινωνία με το παιδί της, δια ζώσης και ζητάει και έστω μια επικοινωνία μέσω skype. Ούτε ο πρώτος τρόπος γίνεται δεκτός ούτε ο δεύτερος. Δεν πρόκειται όμως για μια ιδιαίτερη συμπεριφορά στο πρόσωπο της κα Καϊλή, είναι κάτι που ισχύει για όλες τις γυναίκες» σχολίασε.

Διαβάστε επίσης:

«Με κατηγορούν ότι σκότωσα το μωρό. Την αγαπούσα. Mπουσούλησε κι έπεσε στο ποτάμι. Δεν μπορούσα να τη σώσω»

Γλυκά Νέρα: Αποκάλυψη “βόμβα” από τον μπαμπά της Καρολάιν – «Αυτός ήταν ο μόνος λόγος που τη σκότωσε» (video)

Νέα έρευνα: Η γονική άδεια προστατεύει την ψυχική υγεία των μητέρων

Ρόδο: Ψάχνουν δύο 19χρονους για σεξουαλική κακοποίηση 13χρονης – Της προκάλεσαν υποξία και λιποθυμικό επεισόδιο

Ροή Ειδήσεων