“Ο Λύκος κάνει bullying”: Μια παράσταση που μιλά στα παιδιά για την διαφορετικότητα μάς περιμένει στο Mimi & mou (από 25/1)

Το Ονειρόδραμα παρουσιάζει την σουρεαλιστική διαδραστική κωμωδία για την οικογένεια “Ο Λύκος κάνει bullying” όπου τα παιδιά βοηθούν το λύκο να αλλάξει συμπεριφορά ώστε να βρει φίλους. Στο υπέροχο θεατράκι του mimi&mou. Ένα υπέροχο θεατράκι 20 θέσεων όπου παιδιά και ηθοποιοί βοηθούν την εξέλιξη της ιστορίας.

Η υπόθεση της παράστασης

Η παράσταση ξεκινά όμως κανείς δε θέλει να “παίξει” με το Λύκο.Το γουρουνάκι κλαίει. Η Κοκκινοσκουφίτσα έχει πάθει νευρικό κλονισμό. Η παράσταση καταστρέφεται και τότε τα παιδιά αναλαμβάνουν δράση. Θα φτιάξουν ένα παραμυθοδικαστήριο για να ρωτήσουν το Λύκο.Γιατί Λύκε; Και τότε όλα ανατρέπονται. Θα μάθουμε όλη την αλήθεια για το Λύκο. Πώς από ένα μικρό και φοβισμένο λυκάκι έφτασε να γίνει το σύμβολο του κακού;

Συντελεστές:

Κείμενο: Γ. Μενδρινός
Σκηνοθεσία: Γ. Μενεδιάτης
Σκηνικά: Κ. Γκουγκούνης
Κοστούμια: Κ. Γκουγκούνης
Μουσική: Σ. Μουδάτσου
Στίχοι: ΟΝΕΙΡΟΔΡΑΜΑ
Ενορχήστρωση: Π. Δουκουμόπουλος
Παραγωγή: ΟΝΕΙΡΟΔΡΑΜΑ
Παίζουν:
Βασίλης Παπαλαζάρου
Γιώργος Μενεδιάτης

Υπεύθυνη Επικοινωνίας /
Οργάνωση παραστάσεων
Χριστίνα Μουδάτσου
2103222075 /6948003020
oneirodrama7@gmail.com
www.oneirodrama.gr

Ας γνωρίσουμε το Ονειρόδραμα

Το ΟΝΕΙΡΟΔΡΑΜΑ παρουσιάζει θεατρικές παραστάσεις για παιδιά στο χώρο του σχολείου από το 2009. Δημιουργεί θεατρικές παραστάσεις με σύγχρονη θεματολογία όπως η ενσυναίσθηση, η κατανόηση και αποδοχή της διαφορετικότητας, ο σχολικός εκφοβισμός, η έκφραση και διαχείριση των συναισθημάτων και ωθεί τα παιδιά να συμμετέχουν ενεργά βοηθώντας την εξέλιξή της ιστορίας. Θέλοντας με αυτό το τρόπο να δημιουργήσει ενεργούς θεατές με λόγο και άποψη. Φέτος αποφάσισε να παρουσιάσει τις παραστάσεις στο mimi&mou, σε ένα υπέροχο μικρο θεατράκι 20 περίπου θέσεων όπου οι θεατές βρίσκονται δίπλα στους ηθοποιούς, Ένα θέατρο δωματίου για παιδιά.

Πότε: Από 25 Ιανουαρίου κάθε Σάββατο στις 15:00

Διάρκεια 60’

Απαραίτητη η κράτηση θέσεων 6948003020

Γενική είσοδος 6 ευρώ
Για παιδιά κάτω των 5 ετών είναι απαραίτητη η παρουσία συνοδού

Mimi & mou

Ζωοδόχου Πηγής 58, Αθήνα