Τετάρτη 28 Οκτωβρίου, 22:43
Array
(
    [category] => Αποδράσεις - Ταξίδια
    [link] => https://www.infokids.gr/category/psychagogia/apodraseis-taksidia/
    [id] => 67
)

Ο Μάξιμος Κωστόπουλος έγινε 16 ετών – Οι τρυφερές ευχές και οι φωτογραφίες με την μαμά Τζένη και τον μπαμπά Πέτρο

Ο Μάξιμος Κωστόπουλος, γιος της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου γιόρτασε χθες τα 16α γενέθλιά του. Οι ευτυχείς γονείς χαρούμενοι για τον βενιαμίν τους, του ευχήθηκαν δημόσια μέσα από τα social media.

Η μαμά Τζένη έκανε μια άκρως τρυφερή ανάρτηση για τον γιο της και για να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του. «Χρόνια πολλά καλοκαιρινό μου αγόρι» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πέτρος Κωστόπουλος: Έτσι ευχήθηκε στον μονάκριβο γιο του, Μάξιμο για τα γενέθλιά του

O Πέτρος Κωστόπουλος δημοσίευσε μια καλοκαιρινή φωτογραφία με τον γιο του, Μάξιμο για να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του.

«Πριν δύο χρόνια.,.15 πόντοι παραπάνω εσύ (προς το παρόν…) και μια αγάπη 10 χιλιόμετρα περισσότερη εγώ. Καλά 16» έγραψε ο Πέτρος Κωστόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Πέτρος και ο Μάξιμος Κωστόπουλος έχουν αναπτύξει μία δυνατή σχέση και απολαμβάνουν το χρόνο και τις στιγμές που περνούν μαζί. Όπως άλλωστε είναι γνωστό, ο Πέτρος έχει αδυναμία στα τρία παιδιά που έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του, Τζένη Μπαλατσινού, την Αμαλία, την Αλεξάνδρα και τον Μάξιμο.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος έχει σημειώσει σε παλιότερη συνέντευξή του για τον γιο του:

«Έχω τον Μάξιμο όλα τα Σαββατοκύριακα. Περνάμε πενήντα ώρες μαζί, πράγμα που δεν συνέβαινε όταν ήμουν παντρεμένος. Κι έτσι όλα τα Σαββατοκύριακα είναι πια παιδικά για μένα.

Μέχρι να μεγαλώσει ο γιος μου, βέβαια, γιατί τότε δεν θα θέλει να περνάει τον χρόνο του μαζί μου. Ομολογώ ότι τον χρόνο που περνάω τώρα μαζί του δεν τον πέρασα με τις κόρες μου, γιατί ζούσαμε στο ίδιο σπίτι, και ήταν αλλιώς.

Με τις κόρες μου έχω μια υπέροχη σχέση. Οι συζητήσεις μας είναι πλέον συζητήσεις ενηλίκων. Νομίζω ότι συζητάμε τα πάντα. Εκείνες είναι περήφανες για μένα κι εγώ είμαι περήφανος για εκείνες. Χαίρομαι πολύ γιατί οι δυο τους τα πάνε πολύ καλά μεταξύ τους και είναι και οι δύο “ερωτευμένες” με τον αδελφό τους».

Διαβάστε επίσης:

10 μυστικά για καλοκαιρινές οικογενειακές διακοπές χωρίς να….ξοδέψετε μια ολόκληρη περιουσία!

“Ο Παντελής μου έφυγε ανήμερα της επετείου 2 χρόνων από τον θάνατο της μαμάς του – Χάρισε ζωή με τα όργανά του”

Η μικρή Παναγιώτα κέρδισε την μάχη με τον καρκίνο και χτύπησε δυνατά το καμπανάκι της νίκης!

Ροή Ειδήσεων