Ο μικρός Χρήστος- Εφραίμ σβήνει τα 2α κεράκια του νικητής στο σπίτι του!

μικρός μας Χρήστος- Εφραίμ σβήνει τα 2α κεράκια του νικητής στο σπίτι!

Νικητής και με όλη τη ζωή μπροστά του να τον περιμένει ο μικρός Χρήστος – Εφραίμ  γιορτάζει τα δεύτερα γενέθλιά του απολαμβάνοντας το σπίτι του, τα παιχνίδια του και την οικογένειά του!

Ένα ταξίδι γεμάτο δυσκολίες και εμπόδια αλλά παράλληλα τόσο γεμάτο με ελπίδα και αγάπη για τη ζωή είχε αίσιο τέλος για τον μικρό μας Χρήστο- Εφραίμ από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος εδώ και δυο μήνες βρίσκεται στο σπίτι του, έχοντας κερδίσει τη μάχη με τον καρκίνο!

Έπειτα από επίπονους κύκλους ογκολογικών θεραπειών και σκληρό αγώνα, ο μικρός μας υποβλήθηκε επιτυχώς σε μεταμόσχευση ήπατος, ο οργανισμός του δέχθηκε το μόσχευμα και η μετεγχειρητική του πορεία είναι εξαιρετική.

Ύστερα από πολλούς μήνες παραμονής στο Παλέρμο, η οικογένεια επέστρεψε ξανά στην Ελλάδα και ο μικρός θα συνεχίσει να παρακολουθείται προληπτικά σε δημόσιο νοσοκομείο της χώρας.

Χρόνια πολλά μικρέ μαχητή!

Η συγκινητική ιστορία του

Ο μικρός Χρήστος – Εφραίμε είχε διαγνωστεί με ένα σπάνιο σύνδρομο που ονομάζεται Βeckwith-Wiedeman και καρκίνο του ήπατος (ηπατοβλάστωμα).

Παρόλο που είχε ολοκληρώσει τους συνιστώμενους γύρους χημειοθεραπείας, ο όγκος αυξήθηκε σημαντικά. Οι θεράποντες γιατροί συνέστησαν ένθερμα να μεταφερθεί το αγόρι στο μεταμοσχευτικό κέντρο ISMETT του Παλέρμο, προκειμένου να υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος.

Τελικά ο δότης βρέθηκε και ο μικρούλης υποβλήθηκε με επιτυχία στη μεταμόσχευση που του πρόσφερε την τόσο πολύτιμη ευκαιρία ζωής!

Διαβάστε επίσης:

Άγριο ξύλο μεταξύ εφήβων στον Άγιο Δημήτριο – Μαχαίρια και γκλοπ μαζί τους – Στο Νοσοκομείο 14χρονος και 15χρονος

«Κάν’τε ησυχία τώρα μιλάω με τα παιδιά»: Όταν το διαδίκτυο υποκλίθηκε στον Σταύρο Ξαρχάκο (vid)

Κρήτη: Αγωνία για τρία βρέφη που νοσηλεύονται με κορωνοϊό