Λάρισα: Aμφίβιο δηλητηριώδες σκαθάρι προκάλεσε πανικό σε παραλία – Δείτε το εδώ

Λάρισα: Aμφίβιο δηλητηριώδες σκαθάρι προκάλεσε πανικό σε παραλία - Δείτε το εδώ

Δεν μας έφταναν οι τσούχτρες και τα καβούρια, τώρα έχουμε να ανησυχούμε και για τα έντομα! Πανικό προκάλεσε την περασμένη Κυριακή ένα αμφίβιο δηλητηριώδες σκαθάρι που έκανε την εμφάνισή του σε παραλία στη Λάρισα. Το συγκεκριμένο σκαθάρι μπορεί να προκαλέσει δυνατό πόνο με το τσίμπημά του.

Ο λόγος για έναν λιθόκερο που βρέθηκε να επιπλέει ανάμεσα στα φύκια την παραλία Καστρί Λουτρό. Μάλιστα το αμφίβιο δηλητηριώδες σκαθάρι εντόπισε μια οικογένεια από τη Λάρισα την ώρα που απολάμβανε το μπάνιο της. Η μητέρα της οικογένειας προχώρησε στην παρακάτω ανάρτηση, μαζί με φωτογραφία του σκαθαριού, την οποία στη συνέχει αναδημοσίευσε το onlarissa.gr:

Η ανάρτηση της μητέρας για το δηλητηριώδες σκαθάρι

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι την περασμένη Κυριακή, καθώς κάναμε το μπάνιο μας στο Καστρί, είδαμε να επιπλέει στην επιφάνεια και ανάμεσα στα φύκια το αμφίβιο σκαθάρι που βλέπετε στην εικόνα.

Κάτι μου θύμισε και έτσι το έψαξα λίγο, είναι ο Λιθόκερος, ένα αμφίβιο δηλητηριώδες σκαθάρι με μήκος περίπου 10 εκ., που εμφανίστηκε και πριν δυο χρόνια στην παραλία του Πλαταμώνα. Μάλιστα είχε τσιμπήσει και ένα παιδάκι προκαλώντας του δυνατό πόνο. Να προσέχετε ιδιαίτερα τα παιδάκια σας».

Δείτε εδώ: 8 τσιμπήματα από έντομα που πρέπει να μπορείς να αναγνωρίσεις!

Διαβάστε ακόμα:

Ο μικρός Χρήστος- Εφραίμ σβήνει τα 2α κεράκια του νικητής στο σπίτι του!

Πανελλαδικές Εξετάσεις: Τέλος στην αγωνία – Ανακοινώνονται οι βαθμολογίες!

Κρήτη: Αγωνία για τρία βρέφη που νοσηλεύονται με κορωνοϊό