Ο Μίκυ Μάους επιστρέφει στο Disney Junior με μια σειρά κινουμένων σχεδίων γεμάτη δράση!

Ο Μίκυ Μάους και τα φιλαράκια του πρωταγωνιστούν στο νέο πρόγραμμα «Ο Μίκυ και οι Φίλοι του σε Αγώνες Ταχύτητας», μια σειρά κινουμένων σχεδίων γεμάτη δράση για παιδιά προσχολικής ηλικίας που κάνει το ντεμπούτο της στο κανάλι του Disney Junior το 2017.

Η παραγωγή «μαρσάρει» με τη σειρά «Ο Μίκυ και οι Φίλοι του σε Αγώνες Ταχύτητας», μια θεότρελη αγωνιστική περιπέτεια αυτοκινήτων με πρωταγωνιστή το Νο1 αστέρι της Disney, τον Μίκυ Μάους και τα φιλαράκια του Mίννι, Πλούτο, Γκούφυ, Νταίζη και Ντόναλντ. Η σειρά προβάλλει τους διάσημους και αγαπημένους ήρωες της Disney και τα ξεχωριστά τους οχήματα σε διάφορους χιουμοριστικούς και γεμάτους διασκέδαση αγώνες ανά τον κόσμο, αλλά και τις τρέλες τους στον τόπο που μένουν, τη Λουκανικούπολη!

Όλα τα ιδιαίτερα τροποποιημένα οχήματα στη σειρά «Ο Μίκυ και οι Φίλοι του σε Αγώνες Ταχύτητας» είναι εμπνευσμένα από τις προσωπικότητες των χαρακτήρων. Ο Μίκυ, ως κλασικός χαρακτήρας, οδηγεί μια βελτιωμένη εκδοχή μιας κλασικής αμερικάνικης αντίκας, ενώ το αυτοκίνητο της Μίννι μοιάζει με φιόγκο. Ο Ντόναλντ είναι ναύτης γι’ αυτό το αυτοκίνητο του μοιάζει με ταχύπλοο και είναι το μοναδικό που μπορεί να οδηγείται σε στεριά και θάλασσα. Επίσης, όλοι οι αριθμοί που αναγράφονται στα αυτοκίνητα της σειράς έχουν μοναδική σημασία για κάθε οδηγό. Ο αριθμός 89 έχει επιλεχθεί για το αυτοκίνητο της Μίννι, αντιπροσωπεύοντας τα 89 χρόνια από τη δημιουργία της. Η Νταίζη διάλεξε τον αριθμό 4 προς τιμήν των τεσσάρων φίλων της.

Το πρόγραμμα προσανατολίζεται στα παιδιά 2-7 ετών, οι ιστορίες ξεδιπλώνονται χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό ηλεκτρονικού σχεδιασμού κινούμενης εικόνας και πλάνων ζωντανής δράσης και έχουν σχεδιαστεί για να μεταδώσουν κοινωνικά και συναισθηματικά μηνύματα για τη φιλία, την ομαδικότητα και τη φιλοτιμία.

Η δημιουργική ομάδα που κρύβεται πίσω από τις επιτυχημένες σειρές του Disney Junior, «Ο Τζέικ και οι Πειρατές της Χώρας του Ποτέ» και «Η Λέσχη του Μίκυ», έχει υπάρξει υποψήφια για το βραβείο Emmy και αποτελεί την ομάδα παραγωγής της σειράς «Ο Μίκυ και οι Φίλοι του σε Αγώνες Ταχύτητας». Από την πρώτη μετάδοση το 2006 «Η Λέσχη του Μίκυ» έχει σταθερά καταταχθεί ανάμεσα στις 10 καλύτερες σειρές για παιδιά 2 έως 5 ετών, φθάνοντας κατά μέσο όρο τα 50 εκατομμύρια τηλεθεατές ανά τρίμηνο στις ΗΠΑ. Η σειρά μεταδίδεται αυτή τη στιγμή σε 159 χώρες και σε 32 διαφορετικές γλώσσες.