Ο ωραιότερος δημοτικός παιδότοπος της Αττικής σας περιμένει για παιχνίδια και ατέλειωτη διασκέδαση

Αν έχετε βαρεθεί τις παιδικές χαρές στη γειτονιά σας και θέλετε να δώσετε στα παιδιά την ευκαιρία να παίξουν σε μια υπερσύγχρονη παιδική χαρά με παιχνίδια και πρωτότυπες δραστηριότητες τότε αξίζει να προγραμματίσετε μια επίσκεψη στον ολοκαίνουργιο παιδότοπο που άνοιξε τις πόρτες του στην Άνω Γλυφάδα στη συμβολή των οδών Επαμεινώνδα και Αριστίππου.

Μια παραμυθένια παιδική χαρά για όλα τα παιδιά

Πρόκειται για ακόμη μία εξαιρετική εγκατάσταση του Δήμου Γλυφάδας για να απολαμβάνουν το παιχνίδι τους οι λιλιπούτειοι επισκέπτες του χώρου.

Όπως δήλωσε και ο δήμαρχο κ. Γιώργος ΠαπανικολάουΕγκαινιάσαμε σε μια περιοχή που έλειπε πραγματικά μια τέτοια εγκατάσταση, καλωσορίζουμε για τα παιδιά μας έναν ακόμα πρότυπο παιδότοπο! Στην Άνω Γλυφάδα, κάτω από τη Γούναρη, σε μια γειτονιά που το είχε μεγάλη ανάγκη. Ένα παιδότοπο που φτιάξαμε, όπως πάντα, με όλη μας την αγάπη και φαντασία και με τις γνωστές πλέον για την πόλη μας προδιαγραφές :  Με σύγχρονα ποιοτικά υλικά και παιχνίδια, με τις πλέον αυστηρές προβλέψεις ασφαλείας, όπως πάντα με υποδομή για τα παιδιά ΑμεΑ, με πολύ πράσινο και νέα δέντρα, με ολοκληρωμένο φωτισμό και σωστή περίφραξη, με όλες τις ανέσεις για τα παιδιά και για τους συνοδούς τουςΕυχαριστώ για μία ακόμη φορά όλους όσους εργάστηκαν για αυτό το αποτέλεσμα. Και πάλι ευχαριστώ την εταιρεία “Ηλιαχτίδα” και τον επικεφαλής της Αντώνη Παπακυριάκη. Η ζωή μας στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα».».

Οι φωτογραφίες της παιδικής χαράς είναι ό,τι ωραιότερο είδαμε σήμερα