Ο παιδίατρος εξηγεί: Το οινόπνευμα των 95 βαθμών ΔΕΝ σκοτώνει τον κορονοϊό – Προτιμήστε το οινόπνευμα των 70 βαθμών

Με μια ανάρτησή του ο παιδίατρος Δημήτρης Φούσκας εξηγεί ότι ΔΕΝ πρέπει να χρησιμοποιούμε το οινόπνευμα των 95 βαθμών θέλοντας να εξουδετερώσουμε τον κορονοϊό καθώς η σύστασή του δεν σκοτώνει τους ελυτροφόρους ιούς στους οποίους συγκαταλέγεται και ο εν λόγω ιός. Μάλιστα, προτείνει τη λύση της λοσιόν οινοπνεύματος 70 βαθμών που κρίνεται η πλέον αποτελεσματική για περιπτώσεις απολύμανσης.

Η ανάρτηση του παιδιάτρου

Το οινόπνευμα των 95 βαθμών είναι μικροβιοστατικό και ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ τους ελυτροφόρους ιούς στους οποίους ανήκει ο COVID 19.Το οινόπνευμα των 70 βαθμών είναι μικροβιοκτόνο και εξουδετερώνει τους ελυτροφόρους ιούς, συνεπώς είναι κατάλληλο για απολύμανση. Αυτό οφείλεται στο νερό που περιέχει η λοσιόν των 70 βαθμών,που δρα διασπαστικά στο έλυτρο, στοιχείο που δεν διαθέτει ούτε το καθαρό οινόπνευμα επίσης.

Πώς θα φτιάξετε τη δική σας λοσιόν οινοπνεύματος

Επειδή η λοσιόν οινοπνεύματος 70 βαθμών παρουσιάζει έλλειψη, όποιος διαθέτει την 95 βαθμών μπορεί να φτιάξει την 70 προσθέτοντας νερό, η αναλογία είναι ένα προς τέσσερα περίπου(ένα μέρος νερού και τρία μέρη λοσιόν των 95). Το νερό είναι που βοηθά στην διάσπαση του ελύτρου του ιού.

Δείτε το post του παιδιάτρου

Το οινόπνευμα των 95 βαθμών είναι μικροβιοστατικό και ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ τους ελυτροφόρους ιούς στους οποίους ανήκει ο COVID…

Gepostet von Δημητρης Φουσκας am Sonntag, 15. März 2020