«Ο Πέτρος και ο Λύκος» σε μια απολαυστική παράσταση κουκλοθεάτρου για όλη την οικογένεια

Το ΚουκλοΘέατρο Αλεξίας Αλεξίου παρουσιάζει το παραμύθι «Ο Πέτρος και ο Λύκος», μία απολαυστική μουσικο-κουκλοθεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια! Τα Σάββατα του Νοέμβρη, η Αλεξία Αλεξίου και οι συνεργάτες της, σας περιμένουν να χαρείτε παρέα την ιστορία του θαρραλέου Πέτρου, που με τη δύναμη του μυαλού του και των φίλων του κατάφερε το αδύνατο: Να πιάσει τον Λύκο!

Ο κάθε ήρωας του παραμυθιού είναι και ένα όργανο ή μια ομάδα οργάνων. Στο μουσικό παραμύθι του Προκόφιεφ, το φλάουτο κάνει το πουλί, το όμποε την πάπια, τα έγχορδα εκπροσωπούν τον γενναίο Πέτρο, τα κόρνα της ορχήστρας με τον βαρύ ήχο είναι ο λύκος, το παιχνιδιάρικο κλαρινέτο γίνεται η γάτα του Πέτρου και το φαγκότο, ο αυστηρός παππούς του. Ενώ η εμφάνιση των κυνηγών συνοδεύεται από τους θριαμβευτικούς ήχους των τυμπάνων.

Στο τέλος του έργου, τα παιδιά με τη βοήθεια της κουκλοπαίκτριας αναλαμβάνουν ενεργό ρόλο, δραματοποιώντας την θριαμβευτική πομπή προς τον ζωολογικό κήπο, κλείνοντας με αυτό τον τρόπο πανηγυρικά την παράσταση!

Για παιδιά άνω των 3 ετών

Ημέρες & ώρες παραστάσεων:

Σάββατα 4, 11, 18, 25 Νοεμβρίου στις 12:00μ.μ.

Διάρκεια: 50 λεπτά

Τιμή εισιτηρίου: 7 ευρώ

Το Infokids.gr είναι χορηγός επικοινωνίας της παράστασης

«Φιγούρες & Κούκλες»
Τριπόδων 30, Πλάκα (μετρό Ακρόπολη)
Τηλ: 210 3227507
www.fkt.gr