Ο Τζίμης Πανούσης σε μια σπάνια εμφάνιση με τη σύζυγο και την 8χρονη κόρη του

Ο Τζίμης Πανούσης είναι ένας εκκεντρικός καλλιτέχνης που το κοινό τον ακολουθεί φανατικά σε κάθε του καλλιτεχνικό εγεχείρημα όσο ανατρεπτικό κι αν είναι. Φέτος, αποφάσισε να συμμετέχει στην Ειρήνη του Αριστοφάνη που ανέβασε το Εθνικό Θέατρο στο Φεστιβάλ Επιδαύρου.

Η παράσταση γνώρισε τεράστια επιτυχία το Σαββατοκύριακο 21-22 Ιουλίου όπου καταχειροκροτήθηκε από το κοινό που έσπευσε να την παρακολουθήσει.

Στα καμαρίνια για να τον συγχαρούν βρέθηκαν η σύντροφός του Αθηνά Αϊδίνη με την 8χρονη κόρης τους  Φωτεινή, που ήρθε στον κόσμο όταν εκείνος ήταν 55 ετών.

Ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε και τους απαθανάτισε σε μια σπάνια εμφάνιση καθώς επιλέγουν να απέχουν από τις κοσμικές στήλες.

Ο γνωστός καλλιτέχνης  έχει εκφράσει δηµόσια πολλές φορές κατά το παρελθόν τη µεγάλη αδυναµία που έχει στην κόρη του.

«Ανήκω στην κατηγορία των “αφοσιωµένων µπαµπάδων”. Με την κόρη µου, όταν δεν δουλεύω, είµαστε µαζί από το πρωί µέχρι το βράδυ», έχει δηλώσει ο ανατρεπτικός σόουµαν, ο οποίος θέλει να αφιερώνει ποιοτικό χρόνο στη µικρή Φωτεινή.

Μακριά από τη σκηνή και τις παραστάσεις ή τις συναυλίες του, ο Τζίµης είναι ένας στοργικός πατέρας για τη µικρή Φωτεινή, η οποία αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά του. «Η µικρή έχει πάρει την καλλιτεχνική µου φύση», λέει συχνά µε καµάρι ο ίδιος, καθώς η µικρή λατρεύει τη µουσική και το τραγούδι.