Οι «Ήρωες με Πυτζάμες» επιστρέφουν στο Disney Junior με νέα συναρπαστικά επεισόδια

Οι «Ήρωες με Πυτζάμες» επιστρέφουν στο Disney Junior, με νέα, συναρπαστικά επεισόδια από τη Δευτέρα 15 Μαρτίου μέχρι και την Παρασκευή 26 Μαρτίου στις 15.00!

Συντονιστείτε καθημερινά στο Disney Junior

Από τη Δευτέρα 15 Μαρτίου και καθημερινά στις 15.00, οι Γκέκο, Ολέτ και Κάτμποϊ επιστρέφουν στο Disney Junior, για να σώσουν τη μέρα εν μία νυκτί, με τη βοήθεια του νέου φίλου τους, του Νιούτον Σταρ. Στο πρώτο, νέο επεισόδιο, με τίτλο Η Διαστημική Μηχανή του Ρομέο (Δευτέρα 15 Μαρτίου), ο Νιούτον, με τη βοήθεια της αγαπημένης ομάδας, καταλαβαίνει ότι δεν είναι μόνο έξυπνος, αλλά ξεδιπλώνει τις ηρωικές του ικανότητες και τη θαρραλέα πλευρά του εαυτού του.

Η διασκέδαση δεν περιορίζεται μόνο στα νέα επεισόδια

Τώρα, μπορούν να ζωγραφίσουν τους αγαπημένους τους «Ήρωες με Πυτζάμες», αποθηκεύοντας και εκτυπώνοντας τη σελίδα ζωγραφικής, ενώ απολαμβάνουν περισσότερα video στην playlist «Ήρωες με Πυτζάμες» στο You Tube κανάλι της Disney Greece! Η πραγματική φιλία, σε συνδυασμό με τις υπερδυνάμεις, κάνουν τους «Ήρωες με Πυτζάμες» ανίκητους μαχητές για τη σωτηρία της πόλης και τη διαφύλαξη του κοινού καλού!

Απολαύστε αμέτρητα βίντεο στην playlist «Ήρωες με Πυτζάμες» στο You Tube και τα 3 νέα βίντεο του Μαρτίου ? H Μεγάλη Αδελφή Μοτσούκι, Παγίδα Ύπνου και ?Aποστολή Παζλ: Πιάσε τον Κακό! ενώ μπορείτε να εκτυπώσετε τη σελίδα ζωγραφικής και να δώσετε χρώμα στους αγαπημένους «Ήρωες με Πυτζάμες»!