Οι κόρες της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου μεγάλωσαν και έχουν γίνει αγνώριστες

Οι κόρες της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου, μεγάλωσαν και δεν θυμίζουν σε τίποτα τα κοριτσάκια που πόζαραν μαζί με τους γονείς τους σε επίσημες εξόδους. Δείτε πώς είναι σήμερα οι κόρες του διάσημου πρώην ζευγαριού.

Η Νεφέλη Λιβιεράτου

Η πρωτότοκη κόρη είναι η 19χρονη Νεφέλη που εδώ και έναν χρόνο φοιτά στο Bath College  της Βρετανίας στο τμήμα Οικονομίας και Πολιτικών Επιστημών. Οι γονείς της είναι ιδιαιτέρως περήφανοι για την αριστούχα Νεφέλη και η μαμά Εύη είχε γράψει στο Facebook όταν ανακοινώθηκε η εισαγωγή της Νεφέλης στο πανεπιστήμιο τα εξής τρυφερά λόγια:  «19 χρόνια πριν άρχισες να “μεγαλώνεις” μέσα στο σώμα μου. Και μετά… μεγάλωσες! Από τότε σε μεγαλώνω σαν κόρη κι εσύ με μεγαλώνεις σαν μαμά! Σ’ ευχαριστώ! Eκανες πολύ καλή δουλειά!» έγραψε στ’ αγγλικά, με πολλή συγκίνηση, το πρώην μοντέλο. Και συνέχισε: «Είμαι χαρούμενη που έχω “πακετάρει” τη βαλίτσα σου με αξιοπρέπεια, περηφάνια, κριτική σκέψη, αγάπη και αποφασιστικότητα».

Η Δανάη Λιβιεράτου

Η 17χρονη Δανάη που έχει κληρονομήσει την υπέροχη φωνή του μπαμπά της αλλά και τα εκτυφλωτικά χαρακτηριστικά της μαμάς της θέλει να ακολουθήσει καριέρα στο χώρο της μουσικής. Βέβαια πολλοί είναι αυτοί που της λένε ότι πρέπει να αακολουθήσει τα χνάρια της μαμάς της στο χώρο της μόδας.