Οι μαθητές κατακεραυνώνουν την Κεραμέως για το πλημμυρισμένο σχολείο στη Νέα Φιλαδέλφεια

Οι μαθητές κατακεραυνούν την Κεραμέως για το πλημμυρισμένο σχολείο στη Νέα Φιλαδέλφεια

Η εικόνα των μαθητών σχολείου της Νέας Φιλαδέλφειας να έχουν σχηματίσει αυτοσχέδιο μονοπάτι με θρανία ώστε να πατήσουν επάνω και να μπορέσουν να βγουν με ασφάλεια από το πλημμυρισμένο σχολείο, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σκληρή Επιστολή των μαθητών προς την Νίκη Κεραμέως

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας κατακεραυνώνει την υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, για τις εικόνες ντροπής στα σχολεία της Αττικής.

Όπως τονίζουν “Η  «Αξιολόγηση» των σχολικών κτιρίων και υποδομών κυμαίνεται σε πολύ υψηλά επίπεδα χάρη στη γενναία κρατική σας χρηματοδότηση. 

Μας χαροποίησε ιδιαίτερα τα νέα μαθήματα που προστέθηκαν στο ημερήσιο σχολικό πρόγραμμά μας, αυτά του κανόε-καγιάκ και της κολύμβησης.

Επίσης πήγε πολύ καλά η τηλε-άντληση των υδάτων μέσω webex από τα προαύλιά μας και από τα ολοκαίνουργια κοντέινερ που έχουμε για αίθουσες.”

Ολόκληρη η επιστολή των μαθητών

 Αγαπητό Υπουργείο «Παιδείας» και αγαπητή Κυβέρνηση,

Εκ μέρους όλων των σχολείων και μαθητών, η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλετε ώστε να προστατέψετε τα δικαιώματά μας στη μόρφωση, ώστε να είναι τα σχολεία μας ασφαλή, χωρίς κενά σε καθηγητές, ώστε να εξασφαλίζεται ότι όλοι οι μαθητές θα απολαμβάνουμε υψηλού επιπέδου εκπαίδευση.

Σας ενημερώνουμε ότι η «Αξιολόγηση» των σχολικών κτιρίων και υποδομών κυμαίνεται σε πολύ υψηλά επίπεδα χάρη στη γενναία κρατική σας χρηματοδότηση. 

Μας χαροποίησε ιδιαίτερα τα νέα μαθήματα που προστέθηκαν στο ημερήσιο σχολικό πρόγραμμά μας, αυτά του κανόε-καγιάκ και της κολύμβησης.

Επίσης πήγε πολύ καλά η τηλε-άντληση των υδάτων μέσω webex από τα προαύλιά μας και από τα ολοκαίνουργια κοντέινερ που έχουμε για αίθουσες.

Επιπρόσθετα, ευχαριστούμε για τα θρανία πολλαπλών χρήσεων με τα οποία εξοπλίσατε τα σχολεία μας. Το γιορτάσαμε χορεύοντας ΜΠΑΛ(Λ)Ο πάνω τους.

Τέλος, ενημερώστε εκ μέρους μας την αντιτρομοκρατική και τα ΜΑΤ ότι σήμερα και αύριο λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων δεν χρειάζεται να έρθουν από τα σχολεία και τις γειτονιές μας.

Από Δευτέρα. Προς το παρόν μπορείτε να στείλετε το Λιμενικό.

Με εκτίμηση

Υ.Γ. Θυμάστε που νομίζατε ότι βρέχει; Τότε δεν έβρεχε… Τώρα βρέχει!

Διαβάστε επίσης:

Η κατάθεση της μαμάς της 8χρονης Κων/νας που έπεσε θύμα βιασμού στη Ρόδο

“Πνίγηκε” σχολείο στη Νέα Φιλαδέλφεια: Ας αξιολογήσουμε αυτές τις εικόνες (video)

Κακοκαιρία Μπάλλος: Κλειστά όλα τα σχολεία αύριο στην Αττική