Οι μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού θα βρουν μετά το lockdown ένα άλλο, υπέροχο σχολείο! (φωτος)

Εδώ και αρκετό καιρό ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού συμφωνούσε πως το σχολείο τους χρειάζεται άμεσα εξωτερικό βάψιμο, αφού οι τοίχοι ήταν μουτζουρωμένοι και τα κάγκελα σκουριασμένα. Καθώς, όμως, επρόκειτο για έργο με πολύ υψηλό κόστος, αναζητούσαν όλοι τρόπο για να γίνει αυτό εφικτό.

Η λύση ήρθε όταν, έπειτα από προτροπή ενός μπαμπά του σχολείου, ο Σύλλογος επικοινώνησε με την εταιρία Douleutaras, τη γνωστή πλατφόρμα εύρεσης επαγγελματιών για το σπίτι, η οποία σε συνεργασία με την Kraft Paints που έβαλε τα χρώματα, δέχτηκε να στηρίξει αφιλοκερδώς αυτή την ανάγκη του σχολείου!

Στο πλαίσιο του κοινωνικού προγράμματός τους «Σπίτια Ζωής», λοιπόν, οι τεχνίτες του Douleutaras ανέλαβαν και σε διάστημα περίπου μίας εβδομάδας έβαψαν συνολικά 50 μέτρα μήκους των τοιχίων και 150 τετραγωνικά μέτρα του κιγκλιδώματος, αναβαθμίζοντας και φωτίζοντας την πρόσοψη του κτιρίου!

Η δε Kraft Paints προχώρησε σε δωρεά συνολικά 60 λίτρων χρώματος, για την κάλυψη των αναγκών σε χρώμα.

Το αποτέλεσμα; Το σχολείο απέκτησε χρώμα από την είσοδο και πλέον εντυπωσιάζει με τη συνολική εικόνα του, ανανεωμένο και έτοιμο να υποδεχθεί ξανά τα παιδιά, τα οποία, λόγω καραντίνας, δεν έχουν ακόμα ιδέα για τη μεγάλη αυτή έκπληξη!