Αρχική Βιβλία «Οι παιδικοί μου ήρωες»: Μια σειρά βιβλίων που φέρνει τα παιδιά κοντά στους πραγματικούς ήρωες της ανθρώπινης ιστορίας

«Οι παιδικοί μου ήρωες»: Μια σειρά βιβλίων που φέρνει τα παιδιά κοντά στους πραγματικούς ήρωες της ανθρώπινης ιστορίας

Αυτή είναι η ιδέα της σειράς βιβλίων «Οι παιδικοί μου ΗΡΩΕΣ» που κυκλοφορεί στα περίπτερα από την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου.

Σ’ ένα παιδικό κόσμο γεμάτο ήρωες με υπερφυσικές δυνάμεις, τα βιβλία αυτά φέρνουν τα παιδιά μας κοντά στους πραγματικούς ήρωες της ανθρώπινης ιστορίας. Κανονικούς ανθρώπους σαν κι εμάς που κατάφεραν σπουδαία και μεγάλα πράγματα, ήρωες που μπορούν να λειτουργήσουν σαν πρότυπα:

Ντα Βίντσι ● Αϊνστάιν ● Μαρί Κιουρί ● Σωκράτης ● Μαχάτμα Γκάντι ● Αρχιμήδης ● Μαρία Κάλας ● Νιλ Άρμστρονγκ ● Μπετόβεν ● Φρίντα Κάλο ● Άννα Φρανκ ● Μότσαρτ

Σε κάθε βιβλίο, ο ήρωας αφηγείται την ζωή του σε πρώτο πρόσωπο, μέσα από διασκεδαστικά αλλά σημαντικά περιστατικά, αρχίζοντας από την παιδική του ηλικία. Με υπέροχη εικονογράφηση που ζωντανεύει την αφήγηση. Τα βιβλία «Οι παιδικοί μου ΗΡΩΕΣ» έχουν κυκλοφορήσει με μεγάλη επιτυχία σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, όπως Ιταλία, Ισπανία, Μεγάλη Βρετανία, Πορτογαλία, Πολωνία, αλλά και σε πολλές χώρες της Αμερικής.

Ο πρώτος τόμος της σειράς είναι αφιερωμένος στον Λεονάρντο Ντα Βίντσι και θα είναι στα περίπτερα όλης της χώρας την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου με ειδική τιμή γνωριμίας μόνον ΕΝΑ ΕΥΡΩ.

Ο δεύτερος τόμος είναι ο Άλμπερτ Αϊνστάιν, ενώ ο τρίτος τόμος είναι ο Σωκράτης.

Περισσότερα στοιχεία για τα βιβλία θα βρείτε εδώ


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.