Οι πιο οικονομικές προσφορές delivery για όλη την οικογένεια!

Ανακαλύψαμε τον πιο εύκολο, γρήγορο και οικονομικό τρόπο για να παραγγείλουμε φαγητό, γλυκό και κάθε είδους ρόφημα μόνο με ένα κλικ! To deliveras.gr, το μεγαλύτερο ελληνικό online delivery, εξασφαλίζει για όλη την οικογένεια τις καλύτερες προσφορές! Φυσικά, εξαρτάται και από την περιοχή που μένετε, αλλά αντίστοιχες προσφορές μπορείτε να βρείτε σε κάθε μέρος της χώρας!

Αρκούν μόνο τρία βήματα για να παραγγείλετε online αυτό που επιθυμείτε, από τα μεγαλύτερα ονόματα της γεύσης! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε μια διεύθυνση και αυτόματα θα εμφανιστεί μια λίστα με όλα τα delivery που κάνουν παράδοση στην περιοχή σας, με βάση την κουζίνα που έχετε επιλέξει. Έπειτα, επιλέγετε το κατάστημα από το οποίο θέλετε να παραγγείλετε και προσθέτετε τα προϊόντα που επιθυμείτε στο καλάθι σας για να ολοκληρώσετε την παραγγελία.

Το deliveras.gr πραγματοποιεί αμέσως την παραγγελία σας, χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση, ενώ πληρώνετε με την παραλαβή όπως ακριβώς θα κάνατε εάν είχατε παραγγείλει τηλεφωνικά.

Πάμε να δούμε:

Pizza FAN – Πίτσα

2 κανονικές Πίτσες + 1 Σαλάτα ή 2 Αναψυκτικά, μόνο 12€
2 Πίτσες (10 τμχ) μόνο 15€

Burgerville – Burgers

1 Jack Daniels Burger + 1 Πατάτες + 1 Coca-Cola μόνο 6€

Home Burger – Burgers

Πληρώνεις Burger παίρνεις ολόκληρο γεύμα!

The Big Bad Wold/Street Souvlaki – Σουβλάκια

2 Τυλιχτά + 1 Πατάτες + 1 Αναψυκτικό μόνο 6€

Οι γεύσεις του Γιάννη

Το 2ο μαγειρευτό μόνο με 3,5 ευρώ

Le Look – Καφέδες/Σφολιάτες

1 καφές + 1 Σάντουτις Ζαμπόν ή Γαλοπούλα + 1 Νερό 500ml μόνο 3,5€

Δες όλες τις προσφορές!