Αρχική Βιβλία Το πρώτο παιδικό βιβλίο της Τζούλι Μασίνο κυκλοφορεί στις 24 Απριλίου!

Το πρώτο παιδικό βιβλίο της Τζούλι Μασίνο κυκλοφορεί στις 24 Απριλίου!

Από την Δευτέρα 24 Απριλίου κυκλοφορεί το νέο βιβλίο της σημαντικότερης δασκάλας φωνητικής και τραγουδιού της χώρα μας, της Τζούλι Μασίνο! Η Τζούλι, μέσα απ τον ήρωά της, τον Πούκυ, θα μας δείξει πώς ένα τραγούδι αλλάζοντας την ενορχήστρωσή του παίρνει τα χαρακτηριστικά του τόπου που επισκέπτεται και έτσι γίνεται θρακιώτικο, ποντιακό, ηπειρώτικο κ.λπ. ενώ συγχρόνως έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε και γεωγραφία!

Εικονογράφος: Ναταλία Καπατσούλια
Μουσική: Τζούλι Μασίνο
Τραγούδι: Τζούλι Μασίνο
Παίζουν: Κατερίνα Αδάμ, Σωτήρης Καρκαλέμης
Σύμβουλος έκδοσης: Κατερίνα Αδάμ

Πρόσκληση στην πρώτη παρουσίαση του  βιβλίου 

Οι εκδόσεις Διάπλαση και η Τζούλι Μασίνο σας προσκαλούν, το Σάββατο 6 Μαΐου στις 12 το πρωί στο βιβλιοπωλείο IANOS στο CAFÉ στην παρουσίαση του νέου βιβλίου με CD ‘’ Ο Πούκι ταξιδεύει στο ελληνικό τραγούδι’’
Ελάτε όλοι να γνωρίσετε τον Πούκι και να ταξιδέψετε σε όλη την Ελλάδα και μαζί του, να δείτε πως το ίδιο τραγούδι με διαφορετική ενορχήστρωση, μπορεί να πάρει κάθε φορά την μουσική του κάθε τόπου που επισκέπτεται.
IANOS Σταδίου 24 Αθήνα, Τηλ. 210 3217917


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter