Οι σκηνές στην κηδεία της Κάρολαϊν που είχαν γεννήσει υποψίες σε συγγενικό πρόσωπο

Η ελληνική κοινή γνώμη είναι εντςλώς σοκαρισμένη από τις αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Την ίδια στιγμή συγγενείς και φίλοι της οικογένειας της 20χρονης μητέρας, ενώ θρηνούν τον χαμό της, θυμούνται στιγμιότυπα από τη συμπεριφορά του συζύγου της και καθ’ ομολογία δράστη.

Στενός φίλος της οικογένειας μίλησε στο TheNewspaper.gr για τη στάση του 32χρονου πιλότου στην κηδεία της Καρολάιν στις 14 Μαΐου στην Αλόννησο, από την οποία γεννήθηκαν αμφιβολίες στην τοπική κοινωνία για την αθωότητα του καθ’ ομολογίαν δράστη.

«Καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής δεν πλησίασε το φέρετρο της άτυχης Καρολάιν ούτε στα δύο μέτρα. Καθόταν πάντα μακριά της και μου έκανε εντύπωση ότι δεν της έριξε ούτε ένα βλέμμα. Περάσαμε όλοι, οι λιγοστοί άνθρωποι που ήμασταν μέσα στον ναό, για να την αποχαιρετήσουμε. Σε αυτή τη διαδικασία, αγγίζεις τον νεκρό, προσεύχεσαι πάνω από αυτόν. Έτσι το έχουμε εμείς εδώ. Είναι η τελευταία επαφή με τον άνθρωπο που έφυγε από τη ζωή. Είναι η τελευταία εικόνα. Κι όμως, ο πιλότος δεν πλησίασε ποτέ. Δεν την είδε μέσα στο φέρετρο. Δεν την αποχαιρέτησε, δεν την άγγιξε. Δεν έκανε τίποτα από όσα έκαναν οι υπόλοιποι» επισημαίνει ο φίλος της οικογένειας μιλώντας αποκλειστικά στο TheNewspaper.gr. «Μόλις επέστρεψα στο σπίτι, είπα στην οικογένειά μου ότι ο Μπάμπης την δολοφόνησε» συνέχισε με δάκρυα στα μάτια.

Σύμφωνα με το τοπικό Μέσο, το κλίμα στην Αλόννησο είναι πολύ βαρύ για τον πιλότο, κυρίως για την υποκριτική του στάση απέναντι στην οικογένεια της Καρολάιν, αφού λίγα λεπτά πριν μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ, αγκάλιαζε και φιλούσε τη μητέρα της δολοφονημένης συζύγου του.