Όλα τα νεότερα για την 9χρονη διασωληνωμένη που τραυματίστηκε στο σχολείο – Πώς συνέβη το ατύχημα

Στο Νοσοκομείο Παίδων 11χρονος με πνευμονική εμβολή λόγω επιπλοκών του κορωνοϊού

Όλα τα νεότερα για την 9χρονη διασωληνωμένη που τραυματίστηκε στο σχολείο – Πώς συνέβη το ατύχημα

Σταθερή η κατάσταση υγείας της 9χρονης που τραυματίστηκε χθες στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών εν ώρα διαλείμματος, παίζοντας στο προαύλιο και διασωληνώθηκε μετά την διακομιδή της από το νοσοκομείο των Σερρών στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η 9χρονη  παρακολουθείται διαρκώς από τους γιατρούς και υποβάλλεται σε εξετάσεις, έτσι ώστε να αποκλειστεί οποιονδήποτε ενδεχόμενο επιπλοκών.

Στο μεταξύ μιλώντας στο GRTimes, τόσο ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, Ιωάννης Καραβασίλης, όσο και αντιδήμαρχος Παιδείας του δήμου Σερρών, Γιάννης Δεσποτίδης, ανέφεραν πως ο τραυματισμός της ανήλικης προήλθε μετά από πτώση στην αυλή, την ώρα του διαλείμματος, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το φρύδι της.

Πώς συνέβη το ατύχημα την ωρα του διαλειμματοσ

Πάτρα: Σοβαρός τραυματισμός μαθητή Γυμνασίου στο προαύλιο σχολείου

«Έπεσε στην αυλή εκεί που έτρεχε παίζοντας στο διάλειμμα και χτύπησε στο φρύδι. Άμεσα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Σερρών, ωστόσο οι γιατροί έκριναν σκόπιμο ότι πρέπει να μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη για περισσότερες εξετάσεις, καθώς νευρολογική κλινική για αξονική στις Σέρρες δεν υπάρχει. Η διασωλήνωση προήλθε σύμφωνα με το ιατρικό πρωτόκολλο» τόνισε χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος Παιδείας Σερρών.

Ο τελευταίος σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που είχε από τη Θεσσαλονίκη στις 10 το πρωί, τόνισε ότι η κατάσταση της υγείας του κοριτσιού δεν εμπνέει ανησυχία. «Τουλάχιστον αυτό ξέρω από τις 10 το πρωί που μίλησα τελευταία φορά. Ότι οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν έδειξαν κάτι σοβαρό. Απλώς για προληπτικούς ιατρικούς λόγους έπρεπε να ακολουθηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες».

Για ένα απλό ατύχημα έκανε λόγο και ο διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, Ιωάννης Καραβασίλης, μιλώντας στο GRTimes. «Πρόκειται για ένα ατύχημα σαν αυτά που συμβαίνουν κατά δεκάδες στα σχολικά διαλείμματα. Αυτή τη στιγμή το κορίτσι νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο όπου διακομίστηκε για πιο αναλυτικές εξετάσεις και απ’ όσο μαθαίνουμε από το νοσοκομείο η κατάσταση της υγείας της είναι σταθερή».

 

Διαβάστε επίσης:

Η Σοφία Παπαδοπούλου στο Infokids: «Η Πουπουλένια Πολιτεία κινητοποιεί την ψυχή και γεννά συναισθήματα»

“Την άφησαν να πεθάνει γιατί ήταν μαύρη”: Το ξέσπασμα της μαμάς του 2.5 ετών κοριτσιού που πέθανε στο Βρεφοκομείο (video)

«Δεν φρόντισαν καλά την Άννα μου. O Θεός ξέρει τι έκαναν, τι έκαναν στο παιδί μου»: Απαρηγόρητη η μαμά της 2.5 ετών

Έκκληση για αίμα για την 5χρονη Άρτεμις που νοσηλεύεται στο παιδοογκολογικό νοσοκομείο “ΕΛΠΙΔΑ”

Ροή Ειδήσεων